Een goed geoliede machine die perfect draait, never change a winning team
Wij hebben prettige verhuizingen en tijdelijke opslag gehad. Alle afspraken zijn prima verlopen. Alles op tijd en goede communicatie. Zeer aan te bevelen team van vaklui die met plezier verhuizen.
Vriendelijk, doorpakken, geduldig en bereid van alles te (her) plaatsen
vriendelijkheid en inzet verhuisteam. oplossing voor onverwachte gebeurtenissen. efficiency
correct en vlot.
Goed verhuisteam
Compliment dat we het goed hadden voorbereid.
Heel prettig team.
Professioneel team. Vasthouden aan dit hoge niveau van dienstverlening.
Geen
heel goede leiding van de verhuizing, veel begrip voor verhuizing naar zorghuis. Stiptheid
Vriendelijk en deskundige verhuisteam en contactpersoon. Afhalen boxen ging goed. Goed hoeveelheid boxen vooraf geleeverd. De afspraak voor ons verhuizing werd vergeten, maar er werd wel een team direct in gang gezet.
Erg vriendelijke medewerkers en hele correcte behandeling.
Kan niet beter.
ging mij iets te rap wat inpakken betreft, moest zelfs onze schoenen die wij aanmoesten uit de doos pakken ook onze jassen schrik niet 't was April en voor ons erg koud. Ook zijn er enige dingen ingepakt die ik had mee willen nemen. Had zelf h.e.e.a. in gepakt maar door ziekte niet alles verder alles naar tevredenheid gebeurd.
alles verliep op rolletjes
Site werkt wel hoor gideon
Tijdig, vriendelijk,
Archimedesweg 12