Alles volgens afspraak, nette uitvoering, zeer snelle en zorgvuldige wijze van werken. Extra of tegenvallende werkzaamheden werden zonder enig probleem opgelost.
Helemaal tevreden ☺
Goede samenwerking en vakkundige verhuizers
Ik zou het niet weten, de verhuizers hebben met deskundigheid, humor en tact voortreffelijk ingespeeld op de situatie en onze verhuisdag 'gered'.
vriendelijke medewerkers; snel en vakkundig; goed materiaal; op de afgesproken tijd komen op de verhuisdag; op tijd verstrekken van verhuisdozen en verpakkingsmateriaal
In een woord SUPER!!
Vriendelijke verhuizers
Geachte mevrouw Steffen, Bedankt voor uw reactie. Wij betreuren het zeer dat er tijdens uw verhuizing schade aan een lamp is ontstaan. Wij vinden het nog vervelender dat u onze schadeafhandeling als minder prettig heeft ervaren. Verhuisdatum was vrijdag 18 aug. Na 7 werkdagen is er een claimformulier naar u verzonden. Op 18 september is het uitbetaalde bedrag van €125,00 aan u bevestigd. Helaas kunnen wij de procedure van ongeveer 20 werkdagen niet versnellen.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijkheid en deskundigheid verhuisteam
Ondanks dat ze al vol gepland waren werd er toch een oplossing voor ons gezocht. Ze waren stipt op tijd en waren in een mum van tijd klaar. Niks was onmogelijk en ze gaven goed advies en een goede prijs. We zijn dan ook dik tevreden. Top werk geleverd mannen.
Wat een fijne mensen!!! Alles in kannen en kruiken!
Ga zo door.
vriendelijke en ook heel opgewekte medewerkers, ondanks een paar wolkbreuken bleven de mannen vrolijk hun werk doen(voor zover mogelijk met die regen). We hadden veel plezier, het was fijn en gaf vertrouwen om deze mensen aan het werk te zien, hiervoor mijn dank.
Dit was een prima ervaring. Maakt een altijd stressvolle verhuizing heel wat aangenamer.
Archimedesweg 12
8912 AK Leeuwarden