De verhuiswagen was strikt op tijd op de adressen aanwezig en afspraken zijn goed nagekomen. Bij het verstrekken van de verhuisdozen werd er al rekening mee gehouden dat deze door omstandigheden niet op korte termijn konden worden uitgepakt. De dubbele verhuiswagen is zeer professioneel in- en uitgeladen door prima en vriendelijk personeel. Geen enkele schade opgelopen! De verhuizing is prima verlopen, kon niet beter.
Alles top geregeld. Het goed op elkaar ingestelde team mannen maakten van de verhuizing een relaxte dag
Uitstekende vakmensen met oog voor detail en meedenken
Deskundige ,uiterst behulpzaam en vriendelijke medewerkers
De locatie was niet geschikt voor de grote verhuiswagen en het heeft veel tijd gekost voordat er uitgeladen kon worden bij het nieuwe huis. Kennis van de locatie is dan belangrijk
Geachte heer, Wij danken u voor de goede beoordelingen. De lossituatie is ons volledig bekend. Om het tarief acceptabel te houden hebben wij onze verhuiswagen ingezet. Heeft ivm de bereikbaarheid misschien wel iets meer tijd in beslag genomen, (10 minuten) maar nog wel altijd sneller als het pendelen met busjes.
HET verhuisbedrijf. Afspraken worden stipt nagekomen.
Wij danken u voor de goede beoordeling.
Vriendelijke medewerkers
Geachte mevrouw Van der Straten, Vervelend dat u onze diensten als minder prettig heeft ervaren. De telefonische en beschreven informatie vooraf "van de te verhuizen items" kwam helaas niet overeen met de werkelijke situatie. Dit kan gebeuren. Uiteraard is dit een stukje ondernemersrisico op basis van vertrouwen. Wij hebben het tarief dan ook niet veranderd! Een poging hierin te middelen heeft u mogelijk aangezet om deze negatieve beoordeling te schrijven. Wij vinden dit jammer en staan zeker open voor feedback.
De vriendelijkheid en beleefdheid van alle betrokkenen van deze verhuizing is als zeer prettig ervaren
zeer plezierige mensen die lange uren hebben gemaakt in de warmte en ons - toen de zaken wat uitliepen - er op attendeerden dat er 'uren' zouden bijkomen. Dat was ons bekend, maar we vonden het erg attent dat ons daarop werd gewezen.
Super en Vriendelijk
Deskundige aardige mannen die onze verhuizing deden.
Ongecompliceerde verhoudingen. Natuurlijke contacten.
Vooral zo doorgaan. Heel prettig team
Geachte mevrouw Cnossen, Fijn dat u onze diensten wederom als prettig heeft ervaren. Wij danken u nog voor de opdracht en wensen u veel woonplezier..
Snelheid
korte verhuistijd
Geachte mevrouw De Graaf, Wij danken u nog voor de positieve beoordeling en opdracht. Wij zijn u graag van dienst geweest.
Alles uitstekend geregeld
Geachte heer Jelluma, Wij danken u voor de goede beoordeling. Wat het verbeterpunt betreft, hier trekken wij lering uit.
Verhuizers geweldig niks was te veel ๐๐๐๐๐๐ผ๐๐ผ๐๐ผ๐๐ผ๐๐ผ
geweldige logistiek en snelheid. duidelijkheid
Duidelijker bij intake voor onder ander het stickervel (op 2 plekken moest het gedaan worden ) het geheel bij de intake kon duidelijker. Maar alles is goed gegaan.
Archimedesweg 12
8912 AK Leeuwarden
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.