goede service vriendelijke personeel werken ongelooflijk hard zeer flexibel
Zeer prettig verhuisteam
Een superteam wat onze verhuizing heeft gedaan! Alles verliep erg vlot , goed en gezellig. Verbazingwekkend hoe snel, ervaren en handig de verhuizers alles doen, complimenten!! Wij zullen jullie bedrijf zeker bij iedereen aanraden die een verhuisbedrijf zoekt!!&
zal andere ook zeker adviseren vlugo als verhuisbedrijf te nemen.
Afspraken qua tijd correct nagekomen
Top team verhuizers, hard gewerkt en toch de hele dag door een geintje met elkaar maken.
correctheid
Geen
Zeer goed team verhuizers (John en Joeri meen ik). Respect voor het zware werk dat zij verrichten, de flexibiliteit, het meedenken en het keurig verpakken en vervoeren van de meubels. En dat met bijna 40 graden!
snelle en goede verhuizers
Alles verliep deskundig en gesmeerd. Vriendelijk, gezellig; zo werd verhuizen toch nog best een leuke dag!
Bijzonder vriendelijk en professioneel verhuisteam. Hele nette jongens die goed met elkaar samenwerken.
Zorgvuldig / Vakkennis
In- en uitpakken enz. loopt soepel door ervaren team. Denken met je mee en geven goed advies. Ze gaan met echte zorg om met de inboedel. Al met al is de verhuizing SUPER verlopen -vakwerk- een echte aanrader en mocht ik nog een keer verhuizen Vlugo wordt zeker gebeld!!!
Het verhuisteam kwam op tijd.
De gehele verhuizing is perfect verlopen in de voorgestelde tijd.
Vriendelijk, eerlijk, open. Duidelijke offerte.