vooral doorgaan!
Het geheel maakte een professionele indruk, van de eerste gesprekken tot de uitvoering van de verhuizing. De medewerkers waren vriendelijk en voorzichtig met de spullen en er werd gebruik gemaakt van goed materiaal, zoals een loopbrug naar de verhuiswagen en de eerste verdieping.
Vriendelijke no nonsense aanpak.
vriendelijke mensen, oplossingsgericht en prima verhuisd.
De vriendelijkheid van de teamleider liet voor wat te wensen over.
Offerte zonder verassingen.
Alles prima geregeld.
Verhuizing verliep vlot. Er werd gebeld of het goed was dat ze iets vroeger kwamen.
De medewerkers werken snel, efficient en heel klantvriendelijk
In alle opzichten een prettige ervaring, maar een extra compliment voor de fantastische flexibiliteit van zowel de back-office en planning als van de beide verhuisteams ter plaatse. Afspraken op het laatste moment, toch gehonoreerd en een team dat vrolijk tot 22:00 uur doorwerkt, alsof dat heel normaal is!!! Super!
Paul en Marc, samen met jullie team, bedankt voor de servicegerichtheid! Vriendelijk en deskundig personeel. Bij Vlugo kan men echt 100% vertrouwen op wat men beloofd! Een dankbare en tevreden klant, John en Nicole Gijsbers.
Zie boven. Zelfs de ingehuurde twee medewerkers waren professioneel, vriendelijk en uiterst behulpzaam.
Alles verhuisd zonder beschadigingen.
Er zijn geen min punten. Deskundigheid en professionalism zijn niet te overtreffen. Wij zijn al dikwijls verhuisd,bv van Afrika naar Amerika, In Afrika al 9 keer en in Amerika 3 maal. Van Amerika naar Belgie, nu van Belgie naar Nederland met Vlugo. We hebben nog nooit zo,n goede service gehad. Vooral het verhuisteam had niet beter kunnen zijn. Bedankt!
snelheid en zorgvuldigheid.
flexibel, vriendelijk, geduldig, harde werkers