tweede keer dat we verhuizen met Vlugo en wederom zeer tevreden
Alles op tijd en zonder schade verhuisd.
Prima geregeld. Professionele en deskundige verhuizers met een lach.
ikhebde hulp van de 5 sterke mannen als zeer prettig ervaren. beleefd,netjes en snel hebben ze al mijn meubeltjes en spullen van mijn oude adres naar mijn nieuwe plekje gebracht. alles weer in elkaar gemonteerd en op de juiste plek gezet. ik ben zeer tevreden over de goede hulp die ik van jullie bedrijf mocht ontvangen. dankjewel.
Snel, goed, goede communicatie, beleefd en vriendelijk
Zeer vakkundig, klantvriendelijk, meedenkend en voorzichtig met eigendommen en de huizen waarin verhuisd moet worden. Ook leuk dat de overeengekomen prijs gunstig is.
In nog geen dag verhuisd. Ging heel soepel. Aardige mannen!
In steekwoorden: vriendelijk, vakkundig, secuur, behulpzaam, harde werkers en meedenkers.
Alles verliep prima, zeer tevreden.
Zie titel
Zoals hier boven beschreven met vriendelijke en behulpzame mensen.
Afspraken die gemaakt zijn werden ook na gekomen.Op de dag van de verhuizing stond er een team van 5 personen om de verhuizing uit te voeten s’morgens om 8.00 . Het verhuizen gebeurde zorgvuldig, netjes en adequaat.. Ben echt super tevreden.
Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van onze verhuizing, Deskundig, zorgvuldig, voorzichtig en aardig. Dat waren deze mannen.
Leuke jongens, hard gewerkt! Was een drukkemaar toch gezellige dag!
- Relax; - Professioneel; - Ontzorgend; - Soepel.
Voorbereidend trajact was helder. Vragen vooraf aan de verhuizing zijn allemaal goed beantwoord. Verhuisteam was snel, gezellig, hadden er lol in en vakkundig.
De verhuizing is heel goed gegaan met twee aardige mannen die goed op elkaar ingespeeld waren waardoor het allemaal vlekkeloos verliep.
Op aanraden van vrienden eveneens met Mondial-Vlugo verhuisd. Ik kan alleen maar zeggen dat het een fantastisch bedrijf is. Er wordt snel een afspraak gemaakt en alles wordt van te voren doorgenomen. Dozen worden ruim van te voren gebracht en op de dag van verhuizing komen ze met voldoende mankracht om de verhuizing soepel en snel te laten verlopen. Alles ging zeer zorgvuldig en er werd zorg besteed aan dozen en meubels, zodat er geen schade zou ontstaan. Ze hebben voor elke verdieping een oplossing, dus je meubels en bedden zijn snel beneden. De mannen die onze verhuizing hebben gedaan waren vriendelijk en werkten keihard. Na afloop werd de gang van zaken doorgelopen en werd er geïnformeerd of er ergens schade was ontstaan. De dozen kunnen we rustig uitpakken en worden op een later tijdsstip weer opgehaald. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. We kunnen dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Dank jullie wel voor het zorgeloos laten verlopen van onze verhuizing.
professioneel fijn en behulpzaam personeel
We hebben onze verhuizing als zeer prettig ervaren. De verhuizers gingen zorgvuldig te werk en hebben er voor gezorgd dat we kunnen terugkijken op een soepele verhuizing.
Zeer goede ervaring met de verhuizing. Brian en zijn mannen kwamen op de dag van verhuizing en begonnen met een rondleiding om alles in zich op te nemen. Daarna vlot en netjes alles verhuisd naar de nieuwe woning. 5 sterren omdat het niet beter kan.
Zeer professioneel verhuisbedrijf. Afspraken worden voor 100% uitgevoerd. Deskundig en beschaafd personeel. Een voorbeeld: Zelfs mijn bed werd ongevraagd door een van de personeelsleden opgemaakt. Ik kan een ieder Mondial Vlugo Verhuizingen & van Zoggel Verhuizingen aanbevelen.
Belofte waargemaakt! Fijn werken, leuke mannen en goede communicatie. Complimenten en bedankt!
Het is heel jammer dat het team op de dag van de overgang naar Almere helemaal anders was dan bij het inpakken. Dat maakt het erg onpersoonlijk. Met dat team hadden we geen klik en dat lag niet aan hen maar aan de situatie