Netten vak mensen
Een deslundig team bezorgde ons ondanks het noodweer een plezierige verhuisdag
Fijne en behulpzame medewerkers. Zeer correct in de omgang.
Zeer goed omgang met je spullen. Vriendelijk personeel. Komen prima hun afspraken na.
Zowel bij verhuizing naar opslaghotel als van opslaghotel naar nieuwe adres, vriendelijke medewerkers die zeer zorgvuldig met de inventaris zijn omgegaan. Desondanks helaas toch twee beschadigingen. Deze zijn direct correct en naar tevredenheid afgehandeld.
Inmiddels heeft Mondial Vlugo Verhuizingen ons al vier keer verhuisd in de afgelopen tien jaar. De mannen zijn ontzettend vriendelijk, kundig en vrolijk. Ze werken erg hard en snel en hebben veel oog voor de klant en onze wensen. Absoluut een aanrader!
Nav schade en verzekeringskwestie in contact gekomen met Mondial Vlugo. Goede service, alleen bij 1 afspraak klopte de tijd tijd, was niet goed gecommuniceerd vanuit de planning, maar verder alles prima.
Kan je deze zeker aanbevelen, topper.
We hebben meerdere keren een verhuizing gehad. Er was altijd wel "iets". Zoals een halve container (voorgoed) kwijt. Dit was duidelijk, vriendelijk en professioneel. Zouden we weer doen, dus.
Vlug en goed. Kunnen wij onderstrepen! Zeer tevreden kijken wij terug op een verhuisdag waarbij alles goed en soepel is verlopen. Grote complimenten over de wijze waarop onze meubelstukken werden opgeslagen in een container voor een langere periode van 6 maanden. Goede bescherming bij kwestbare items en met verdiepingsvloeren zorgden ze ervoor dat niets op elkaar werd gestapeld anders dan dozen. Fijn!
Was allemaal prima gegaan. Gezellig personeel.
De verhuizing verliep vlot en het was een gezellig, humoristisch team. Soms ontgaat het je als klant wat er zoal ingezameld wordt, omdat het erg vlot verloopt. Het is een geoliede operatie. Door de grote hoeveelheid dozen verlies je als klant soms het overzicht. Houd oog voor de (o)vermoeide klant en schakel af en toe naar een lager standje! Heb een tevreden gevoel over deze verhuizing.
Heel erg beleefd en nette mannen, ondanks de warmte hebben we toch de klus geklaard dank VLUGO. Petje af.
Wij vinden het fijn om het uit handen te geven. Het gaf ons een stukje rust en hebben het erg fijn ervaren.
Prima prijs. Prima op tijd. Leuke mensen en werken door!
wij zijn tevreden over de geleverde diensten, aardige verhuizers die hun werk prima deden
harde werkers mensen die het vak verstaan correct .
Aardige verhuizers, goed werk geleverd.
Ik kan Vlugo zeker aanraden!
Onze verhuizing naar opslag is op een kundige, vriendelijk en zorgvuldige maar uitgevoerd.
Professionele maar ook persoonlijke verhuizers die hun vak verstaan. Ons huis in één dag leeggehaald, naar de nieuwe locatie en gesplitst met een stuk opslag. Knap staaltje werk!
Ontzettend prettig, vriendelijk, betrouwbaar en hard werkend verhuisteam op bezoek gehad! Echt goed om te zien dat er met veel zorg en respect met je spullen wordt omgegaan.
deskundig vriendelijk en hulp bij een probleem
Doen wat ze beloven. Goede service en verhuizing en fijn in de communicatie.