Goede mensen die voor alles klaarstonden
Een professionele benadering, perfecte afhandeling. zeer tevreden !!
zoals boven beschreven >> prima
Rustige, zorgvuldige verhuisploeg. Maar met humor. Prima aangestuurd door Maurice.
Meer dan goed! Vriendelijke mensen die helpen inpakken en sjouwen. Behulpzaam, discreet en uitermate veel inzet.
Verhuizing liep uitermate soepel. Alle bijzonderheden of als iets even niet duidelijk was ging netjes in overleg. Geen haastwerk en toch snel.
Alles netjes uit en inelkaar gezet Vakkundig geladen I Wij gaan het iedereen aanraden
Harde werkers, gaan net om met de spullen.
Excellent en vriendelijke service!
Goed contact vanaf het begin. Snel langs gekomen voor inspectie en ook dozen snel gebracht. Op de verhuisdag professionele en vriendelijke verhuizers. Zouden nog wat scherper geprijsd mogen zijn.
Zeer galant en deskundig personeel. Namen alles uit handen.
Vlugo heeft 2 verhuizingen binnen 1 week gedaan. Beide zijn zeer goed gegaan; ervaren medewerkers die efficiënt hun ding deden. We zijn erg tevreden!
Nette enthousiaste ploeg niets te veel Zou het iedereen aanraden ! Nog ouderwetse passie voor het beroep Heel erg bedankt
4 keurige en sterke heren hebben ons verhuisd. Niks beschadigd en keurig en snel gewerkt! Petje af!
De mannen waren mooi op tijd, goed gecoördineerd en op elkaar ingespeeld.
Vriendelijk en professioneel
Onze zeer uitgebreide verhuizing is door het team foutloos uitgevoerd. Team is goed op elkaar ingespeeld. Snelle en vakkundige verhuizing en hard gewerkt.
Goede service, prima mensen, alleen planning niet echt handig (dik te laat aanwezig)
November: verhuizing van Parcivalring naar opslag van Vlugo. 1 juli 2021 verhuizing van Vlugo opslag naar Berlicum. Beide keren binnen een week betaald. Huis Berlicum flinke tegenvaller, snel iets anders gekocht. En dus wederom verhuizing aangevraagd. Omdat dit niet snel kon, hebben we in de wacht periode zelf de inhoud van kasten e.d. gedaan. Het krijgen van een offerte was opeens heel moeilijk!! Alleen per uur te doen. Dat is gebeurd op 9 augustus en was een tegenvaller. De verhuizers moesten we per uur betalen en ze namen binnen het eerste half uur al rookpauze. Waren minder voorzichtig (schade werd niet serieus genomen bv aan lamp). We zullen in de toekomst niet snel meer bij u aankloppen. telefonisch contact erg onvriendelijk!!!
zeer professionelen jongens die ons verhuisde alles liep snel en volkomen zorgeloos voor ons alles werd perfect gemonteerd . zou als ik weer ging verhuizen zo weer bij jullie aan kloppen.
Niks op aan te merken. Het werk is perfect gedaan.
Vlot en zorgvuldig gewerkt.
Ons appartement over gehuisd. Prima en accuraat gewerkt. Helaas 1 spiegeldeur gesneuveld. Er werd direct een nieuwe besteld en gemonteerd. Dus aanrader.
Prima eerste dag bij ophalen spullen, terugbrengen vanuit opslag moet nog plaatsvinden
Verhuisdozen en inpakpapier op verzoek zelfs twee keer gebracht. Inpakken snel gedaan door Kim. Personeel erg vriendelijk en een goede onderlinge afstemming tijdens de verhuizing.