vlotte reactie op aanvraag, correcte levering verhuisdozen, snelle wijze van opslag inboedel, medewerking bij aanpassing verhuisdatum, prima service bij inhuizen.
Jammer dat mijn mooie ronde Arco tafel ondanks het in een duidelijk op papier geleverd instructie-advies (door Robeerst) draait en niet vast staat. Dit is echt gevaarlijk. Verder is op verzoek te laten hangen een klok toch van de muur gehaald zonder de klingel eraf te halen. De klingel was er tijdens het vervoer niet afgehaald en door de klok geslingerd. Moet hier naar laten kijken.. Er is telefonisch afgesproken dat men voor de tafel een afspraak zal maken..
Professionerl en vakkundig
Wat een vaklui!! Aan te raden !!!
Goede kwaliteit verhuizers! Denken altijd mee en leveren goed werk! Heel blij mee
Een leuk team mensen. Bekwaam en gaan zorgvuldig met je spullen om.
Ben zeer tevreden. Het maken van afspraken was makkelijk en ze kwamen deze ook na. Het personeel was vriendelijk en werkte snel, terwijl ze tegelijkertijd erg voorzichtig omgingen met met spullen. Aanrader!
zeer professionele verhuizers
Van begin tot eind super geregeld. Altijd vriendelijk bij elk contact. Service dozen brengen en halen. Verhuizing perfect uitgevoerd. In 1 woord een soepel draaiende machine maar met oog voor detail en inleving klant.
snel afspraak kunnen maken en alles keurig verzorgd. dank je wel
Dit verhuisbedrijf is goed bereikbaar. Ik heb mijn verhuisdatum een keer moeten verzetten en dat was geen probleem. Nette medewerkers die alles zonder schade hebben overgebracht naar mijn nieuwe woning.
Het was niet de eerste verhuizing met Vlugo. Op verzoek kreeg ik weer hetzelfde verhuisteam als in september 2025 waar ik om had gevraagd. Dus ook deze verhuizing liep als gesmeerd. Dat was niet altijd even gemakkelijk met een oude kast en grote bank en nauwe doorgangen. Volgende keer weer team Brian!
Keurig op tijd, vriendelijk, netjes en razend snel. Goed georganiseerd met 4 man.
Gewoon een goed verhuisbedrijf die flexibel is en alle afspraken keurig nakomt.
fijn verhuisbedrijf erg correct nette jongens die mee werkten goede ervaring.
Mondial Vlugo verzorgde mijn verhuizing. Heel deskundig en efficiënt. Bovendien een fijne ploeg om over de vloer te hebben. Vrolijk, levendig, attent en keihard werken. Dank jullie wel!!
Alles goed en volgens afspraak verlopen
Perfect alles geregeld
Zeer tevreden, zouden zonder enige aarzeling opnieuw kiezen voor Vlug
Michael, Stan, Toine, Daniel & Jacco zijn een TOP team ! Je op je gemak stellen, vriendelijk, niets is teveel, meedenken, echt geweldig ! Mijn grootste zorg was de jukebox Wurlitzer Centennial uit 1956. Superfijn ingepakt met dekens en folie en zeer voorzichtig mee omgegaan. En...hij staat op z'n plaats en werkt nog steeds voorteffelijk ! Nogmaals, een TOP team die veel plezier hebben in hun werk ! Het was super ! Groeten, Marga & Jaap Kerssens
onze verhuizing is vlekkeloos verlopen, zeer goede communicatie
Het rondje vooraf om goed af te stemmen wat mee gaat, het inzicht en de souplesse waarmee de spullen zo efficiënt mogelijk worden verhuisd naar de nieuwe locatie. Het neemt alle zorgen weg die een verhuizing met zich mee brengen. Vlugo, Bedankt!
Zeer goede service en deskundige werknemmers
Alles volgens afspraak en op tijd.
ontzettend aardige verhuizers, die niet alleen mijn meubels naar boven brengen, opslaan, maar ook nog eens mijn stoepje sneeuwvrij hebben gemaakt omdat ik daar nog niet aan toe gekomen was!! Top