Filters

10

super bedrijf

Zeer vakkundig, klantvriendelijk, meedenkend en voorzichtig met eigendommen en de huizen waarin verhuisd moet worden. Ook leuk dat de overeengekomen prijs gunstig is.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 26-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Uitstekend

Uitstekend

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 29 november
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Snel en professioneel

In nog geen dag verhuisd. Ging heel soepel. Aardige mannen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 26-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
8

Een heerlijke ontzorging.

In steekwoorden: vriendelijk, vakkundig, secuur, behulpzaam, harde werkers en meedenkers.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 29 dec. 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

Voelde als een warm bad

Alles verliep prima, zeer tevreden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 18/11/21
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Snel, netjes, vriendelijk

Zie titel

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 18-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
9

Netjes en accuraat en nog snel ook

Zoals hier boven beschreven met vriendelijke en behulpzame mensen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 16-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Fantastisch

Afspraken die gemaakt zijn werden ook na gekomen.Op de dag van de verhuizing stond er een team van 5 personen om de verhuizing uit te voeten s’morgens om 8.00 . Het verhuizen gebeurde zorgvuldig, netjes en adequaat.. Ben echt super tevreden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 15 november
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Perfect uitgevoerde verhuizing

Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van onze verhuizing, Deskundig, zorgvuldig, voorzichtig en aardig. Dat waren deze mannen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 15-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Geweldige hulptroepen

Leuke jongens, hard gewerkt! Was een drukkemaar toch gezellige dag!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 12-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
8

Een soepele en relaxte verhuizing

- Relax; - Professioneel; - Ontzorgend; - Soepel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten N.v.t.
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Snel, vakkundig en gezellig

Voorbereidend trajact was helder. Vragen vooraf aan de verhuizing zijn allemaal goed beantwoord. Verhuisteam was snel, gezellig, hadden er lol in en vakkundig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 10-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Alles verliep voorspoedig

De verhuizing is heel goed gegaan met twee aardige mannen die goed op elkaar ingespeeld waren waardoor het allemaal vlekkeloos verliep.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 09.11.2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Fantastisch, professioneel en snel

Op aanraden van vrienden eveneens met Mondial-Vlugo verhuisd. Ik kan alleen maar zeggen dat het een fantastisch bedrijf is. Er wordt snel een afspraak gemaakt en alles wordt van te voren doorgenomen. Dozen worden ruim van te voren gebracht en op de dag van verhuizing komen ze met voldoende mankracht om de verhuizing soepel en snel te laten verlopen. Alles ging zeer zorgvuldig en er werd zorg besteed aan dozen en meubels, zodat er geen schade zou ontstaan. Ze hebben voor elke verdieping een oplossing, dus je meubels en bedden zijn snel beneden. De mannen die onze verhuizing hebben gedaan waren vriendelijk en werkten keihard. Na afloop werd de gang van zaken doorgelopen en werd er geïnformeerd of er ergens schade was ontstaan. De dozen kunnen we rustig uitpakken en worden op een later tijdsstip weer opgehaald. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. We kunnen dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Dank jullie wel voor het zorgeloos laten verlopen van onze verhuizing.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 08-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

helemaal super

professioneel fijn en behulpzaam personeel

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 8-11-201
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Een vlotte verhuizing door vakmensen!

We hebben onze verhuizing als zeer prettig ervaren. De verhuizers gingen zorgvuldig te werk en hebben er voor gezorgd dat we kunnen terugkijken op een soepele verhuizing.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 5 november
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Precies volgens afspraak en zeer netjes gewerkt

Zeer goede ervaring met de verhuizing. Brian en zijn mannen kwamen op de dag van verhuizing en begonnen met een rondleiding om alles in zich op te nemen. Daarna vlot en netjes alles verhuisd naar de nieuwe woning. 5 sterren omdat het niet beter kan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 02-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Geweldig.

Zeer professioneel verhuisbedrijf. Afspraken worden voor 100% uitgevoerd. Deskundig en beschaafd personeel. Een voorbeeld: Zelfs mijn bed werd ongevraagd door een van de personeelsleden opgemaakt. Ik kan een ieder Mondial Vlugo Verhuizingen & van Zoggel Verhuizingen aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 03-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Top geregeld!

Belofte waargemaakt! Fijn werken, leuke mannen en goede communicatie. Complimenten en bedankt!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 2-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
8

Heel goed

Het is heel jammer dat het team op de dag van de overgang naar Almere helemaal anders was dan bij het inpakken. Dat maakt het erg onpersoonlijk. Met dat team hadden we geen klik en dat lag niet aan hen maar aan de situatie

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 28 en 29 okt 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
8

Zeer tevreden

Keurig personeel, vakkundig alles ingepakt en voorzichtig met onze spullen omgegaan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten Oktober 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Vakkundige en vriendelijke verhuizers

Vlugo kwam keurig na wat er was afgesproken. De verhuizers gingen zorgvuldig te werk en ze waren vriendelijk. Zelfs toen de vrachtwagen vast kwam te zitten in het zand bij ons huis, bleven ze vriendelijk en liepen meters verder met al onze spullen, zonder te morren. Top gedaan!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 27+28 okt 21
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

We hebben het getroffen met een verhuisbedrijf als Vlugo!

Het verhuizend personeel was top , geen moeite teveel , en steeds een vrolijke stemming! De club van Bryan , Paul , Joey en nog een andere vakman maakten dat voor ons het verhuizen bijna prettig was. We hebben een groot respect , ook voor de inpakkers en de verhuisploeg.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten de afgesproken data
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Zo wil ik wel elk jaar verhuizen

Goede communicatie, stiptheid, vlot en goed werk geleverd en vooral hardwerkende en vriendelijke verhuizers. Niets was hun teveel !!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 22 oktober 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Heel goed

Was goed maar wist niet dat ze mijn kastje. Niet op hangen had graag iets meer betaald nou staan ze er nog op de grond

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 21 okt
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.

Over Erkende Verhuizers

Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd