Snel alles in en uit auto
Dank!!
goede prijs/kwaliteitverhouding verhuisploeg werd geconfronteerd met wat onverwachte zaken (o.a. een zieke collega) waardoor werk wat uitliep, maar dit werd zonder problemen opgelost
Geachte heer en mevrouw, Goed te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Door de uitval van een van onze verhuizers is de verhuizing helaas wat uitgelopen. Dit leverde inderdaad tijdsdruk op. Desondanks fijn te vernemen dat de oplossing door u als prettig is ervaren. Wij wensen u veel geluk met het betrekken van uw nieuwe woning! R.Vlot & Zn Verhuizingen
doet de naam eer aan (Vlot verlopen)
Dat hangt af van de behandeling van een klacht. Alles is prima verlopen, alleen er zat een kras op de duer. DAt is genoteerd en gemeld. Wij wachten nu op de afhandeling.
L.S. Zoals aangegeven wordt de afwikkeling van de kras op de deur in behandeling genomen. Wij hopen zodoende adequaat te reageren op uw verzoek. Veel woonplezier gewenst!
Goede samenwerking! Afspraken zijn op de verhuisdag zelf bekend en worden goed nagekomen. Loopt ééa qua logistiek anders dan gepland, dan is er in ruimte mate flexibiliteit eea goed op te lossen.
Deskundig, voorzichtig en snel
deskundigheid en inzet van het verhuisteam
Prettig personeel, deskundig en behulpzaam
- vriendelijkheid voorman (Stefan)
Naar tevredenheid verlopen , vriendelijk en bekwame medewerkers . De chauffeur / verlader was helemaal TOP !
De hele verhuizing verliep in een plezierige sfeer, Hardwerkend, goedgestemd team.
OPLOSSEN VAN SCHADE MOET NOG GEBEUREN, MAAR AFSPRAAK IS GEMAAKT.