Goede communicatie. Zeer meegaand bedrijf. Super vriendelijk personeel. Zeer vakkundig. Niet duur!
Gewoon goed team wat vlot en deskundig werkte, Op tijd kwam met de nodige apparatuur (de buiten lift voor naar de tweede verdieping.) Folie en dekens te bescherming van meubels en om te voorkomen dat laden opengaan tijdens transport.
Enthousiast verhuisteam
L.S. Dank voor uw reactie. Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Uw aandachtspunt ten aanzien van de planning nemen wij mee. We proberen zodoende aan onze organisatie te werken! Nogmaals dank voor uw reactie
vriendelijkheid van verhuisteam, je staat toch een aantal uur mee te kijken, de prettige sfeer maakte dat dat niet vervelend was.
U hebt financiele administratie niet op orde. Ik heb op de dag van verhuizing per pin betaald, maar ontving toch op 19 oktober een tamelijk dreigende betalingsherinnering, althans wat de achterzijde betreft.
L.S. Allereerst fijn te vernemen dat u tevreden bent over de verrichte verhuizing! Uw aandachtspunt ten aanzien van de financiele afwikkeling kijken we voor u na. Dank hier uw review! In deze wensen wij u veel geluk met het betrekken van uw nieuwe woning
vriendelijkheid en deskundigheid
Goede communicatie, hele goede inschatting benodigde dozen ed. Prettig team, die goed en snel werkten.
Rustig, vriendelijk en ordelijk, chapeau!
Een uitstekend en gezellig team dat op een vlotte en duidelijke manier de taken verdeelt, enorm goed samenwerkt, respectvol met je spullen/meubels omgaat en intussen op een fijne manier met je overleg, hierbij rekening houdend met je wensen en overal erg in heeft (zoals op een veilige manier verplaatsen van meubels, inschatten wat wel/niet past). De verhuizing is op deze manier erg vlot en netjes verlopen, ondanks de erg warme temperatuur van 30 graden, waardoor wij er met een fijn gevoel op terug kijken. Hartelijk dank voor alles!
Geachte familie Stam, Fijn te vernemen dat u zo tevreden bent over de verhuizing! Wij wensen u veel geluk met het betrekken van uw nieuwe woning. Namens team R.Vlot & Zn Verhuizingen
werkelijk uitmuntende, zeer professionele en snelle dienstverlening. Geen enkel opduikend "probleem" was de verhuizers teveel. Vriendelijke en welwillende verhuizers en medewerkers. Chapeau!
Geachte heer, Fijn te vernemen dat u zo tevreden bent over de verhuizing! Wij wensen u veel geluk met het betrekken van uw nieuwe woning in België. Namens team R.Vlot & Zn Verhuizingen
.alles was perfect geregeld en uitgevoerd