Uiterst vriendelijk personeel. Zeer flexibel, snel inzetbaar en het ze spelen goed in op de wensen van de klant. De kennis en ervaring op goed niveau van de in dit geval zeer speciaal te verhuizen spullen. Het aantal manschappen was meer dan ruim voldoende om de klus te klaren (ik verwachte er 2, maar er werden er zelfs 4 ingezet). De mannen hadden goed inzicht waar voorzichtigheid was geboden.
Nette mensen, net bedrijf!
Heldere communicatie. Goede afspraken die ook nagekomen worden. Vriendelijk en deskundig personeel.
Zeer vakkundig en vriendelijk behandeld.
Helemaal goed!!!
Wij hebben werkelijk geen punten van kritiek, alles is vlot en naar tevredenheid verlopen. De medewerkers waren vriendelijk en geduldig en wisten precies hoe ze meubelstukken van en naar lastige plaatsen konden verhuizen, zonder daarbij verf of meubel te beschadigen.
Fantastisch verlopen. Echt een aanrader.
buitengewoon prettige inpakploeg die mijn moeder snel geruststelde. Snelle verhuizing. Kleine dingetjes die ik vergeten was te demonteren werden toch gelijk meegepakt. goed overleg mogelijk. al met al erg prettige ervaring
De kwaliteit van de kledingboxen was slecht waardoor de kleding in de opslag een slechte geur had.
Correct bedrijf, komen afspraken goed na
Vriendelijke medewerkers, kundig en ervaren en goed op elkaar ingespeeld.