Toch een aantal spullen niet helemaal heel overgekomen. In oude huis water uit de droger over de bovenverdieping en trap gelekt zonder dit te zeggen. De droger heeft de verhuizing niet overleefd en lekte bij het gebruik. Tafelpoten van de eettafel hadden een aantal krassen. Prullebak is waarschijnlijk gevallen en sluit niet goed.
Vriendelijke verhuizers
Geachte heer, Zoals aangegeven is het vervelend dat deze schade zich heeft voorgedaan. Excuses hiervoor zijn u reeds aangeboden. Op basis van de veroorzaakte schade is de door u aangeboden offerte voor herstel vloer reeds geaccepteerd en aan u gecommuniceerd. Aangaande de kast is al een expert langs geweest. Beide zijn in afwachting op deze bevindingen en ligt (helaas) buiten ons beide invloed sfeer. Team R.Vlot & Zn Verhuizingen
Een bedrijf dat de afspraken waarmaakt !!
De zorgvuldigheid waarmee met de spullen werd omgegaan heb ik zeer gewaardeerd!
Professioneel en vakkundig
Kan alleen dit vertellen, dat alles volgens afspraak is gedaan en is alles fantastisch is verlopen. Beslist een aanrader.
Meedenkend en goede service vriendelijkheid en persoonlijk gericht betrouwbaar en correct personee, oplossend gericht. Herkenbaarheid van de klant (en dan niet via het adressenbestand van het systeem maar op de persoon)
Inpakken ging heel goed, complimenten! Een foutje: WC borstel met houder was bovenin doos met shampoo ed gelegd. Vies... Handyman deed t erg goed! Complimenten! Rapportcijfer 10 voor hem!
Een zeer ervaren team die als het er op aankomt nuttige tips geeft bij inrichten nieuwe woning. Dee behandeling van alle verhuisstukken , het transport, de flexibiliteit maakt dat wij zeer tevreden zijn over de afhandeling. Binnen 2,5 uur waren we van het ene huis over naar het andere en konden we beginnen met alles uitpakken en monteren.
Tot nu toe perfect.
Kon niet beter in 1 woord geweldig
Van begin tot eind waren de medewerkers ontzettend vriendelijk. Het verhuisteam was op tijd en netjes en waren goed op elkaar ingespeeld. Ook goedgehumeurd ondanks dat het zeer vroeg was en nog heel hard regende. Zij namen een groot deel van de verhuis stress weg. Ik zou hen aan iedereen aanraden.
Coordinatie
Vakkundige doeners
Betrouwbaar
Vriendelijk en behulpzaam verhuisteam. Niets op aan te merken en ze verdienen een eindejaarsbonus
L.S. Dank voor uw positieve beoordeling van ons bedrijf. Uw reactie wordt gewaardeerd! Veel woonplezier toegewenst. R.Vlot & Zn Verhuizingen