wel dingen kapot maken zonder het te melden
L.S. Ten aanzien van uw berichtgeving is meerdere malen getracht contact met u op te nemen. Tot op heden hebben we nog geen opvolging van uw zijde mogen ontvangen. Wij hopen in deze met u tot een passende oplossing te komen.
In 1 woord was het geweldig!! Ongelooflijk vriendelijk, vertrouwd en deskundig. Gaf rust in een stress situatie.
Vooral zo doorgaan !!
Duidelijk en punctueel
Afgesproken tijden nagekomen
Geachte klant, Fijn te vernemen dat u tevreden bent over de verrichte verhuizing. Daarbij bedankt voor de retournering van de geleegde dozen. Veel woonpolezier gewenst!
Vakmensen, goed gemotiveerd en nauwgezet.
Alles goed.
Super flexibel kan niet beter !!!
Professionele en heldere documentatie/informatie, eerste indruk komt goed verzorgd over. Deskundige taxateur en nette offerte, waardoor de keuze op Vlot is gevallen. Perfecte en ervaren verhuizers. Wij zijn uitermate tevreden.
Zoals van Vlot verwacht; alles vlot verlopen!
op het formulier verklaring oplevering heb ik bij opmerkingen klant geschreven: MAXIMAAL TEVREDEN
Zeer vriendelijk, netjes, komen afspraken na, dienstverlening op hoog niveau, niet te beroerd om extra diensten te verlenen door bv onvoorziene gebeurtenissen binnen contract. Komen zelfs regelmatig alvast dozen ophalen die we hebben uitgepakt, zorgt voor ruimte en overzicht voor ons.
Wees zuinig op uw personeel. geweldige mensen, vriendelijk, behulpzaam!! Ons petje af voor alle die medewerking hebben verleend bij onze verhuizing. ook via de telefoon!! bedankt
Verhuisteam goed en sociaal
Ga zo door
Ben erg tevreden
Ruimschoots op tijd begonnen, goed materieel, veel kennis, erg behulpzaam
Goede communicatie en gaan voorzichtig met je spullen om.