na tweede opname heb ik geen nieuwe offerte ontvangen, terwijl dit wel was afgesproken. Pas vlak voor de verhuizing ontving ik deze. Achteraf bestond onduidelijkheid omtrent de prijsverhoging. Duidelijke specificatie is wenselijk.
In onze niet aan te geven
Goed team met ervaren krachten. Ik was zeer vereerd kennis gemaakt te hebben met meneer Jan, die al 50(!) Jaar bij u werkt.
oplossen van schade wordt nog afgewacht; zaak loopt nog. verhouding kwaliteit/prijs kan ik niet echt beoordelen, omdat ik geen andere offertes heb aangevraagd.
Vriendelijk. Prettige verhuizing ondanks het waarom te gaan verhuizen , gingen niet weg voordat alles gedaan was.
Een kundige ploeg,die alles goed heeft volbracht
Vandaag zijn Gerben en Christiaan langsgekomen om een inbouwkoelkast en -vriezer te monteren. De klus op zich was best vervelend gezien de kastdeuren op de toestellen gemonteerd moesten worden en 1 van de deuren van kant moest wisselen. Beide heren hebben mijn verzoek erg vriendelijk en geduldig afgehandeld. De montage is met oog voor detail uitgevoerd en ik ben super tevreden van het resultaat. Beide deuren sluiten perfect, erg is nergens geen schade aan de keuken en bovendien werd alle afval netjes meegenomen. Topklus!
vriendelijk, flexibel.
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over de verhuizing. Helaas was u de laatste 1,5 uur niet meer bij het laden, waardoor de verhuizers niet meer met u konden overleggen. U zou aangegeven hebben dat de trap en stofzuiger niet mee hoefden, omdat u deze nog nodig had op het laadadres. Op de officiële overeenkomst was zwart op wit terug te lezen dat de betaling per pin op de dag van de verhuizing zou plaatsvinden. Tot slot hadden de verhuizers voldoende accu’s meegenomen. Zekerheidshalve heeft een van de verhuizers een van de accu’s even opgeladen, maar in die tussentijd kon hij gewoon doorwerken met zijn andere accu’s. We wensen u desondanks veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Team R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Deze verhuizing is voor ons de laatste fase in het leven
Zeer correcte afhandeling.
Prettig , deskundig
Deskundigheid van het team, mix tussen ervaring en niet ervaring! Problemen zijn er om op te lossen, that's the spirit!
geen
Keurige afhandeling bij het plaatsen van een vaatwasser.
correct, vriendelijk, adequaat, relaxt, goede communicatie ook tijdens verhuizing, professioneel
Fijne,rustige en vakkundige mensen.
Flexibiliteit verhuisdatum Vriendelijkheid voorman en vindt schade oprecht vervelend
Jammer om te vernemen dat u de verhuizing en schadeafwikkeling als negatief ervaren heeft. Wij probeer het geheel zo goed mogelijk op te lossen. Wij wensen u desondanks veel woonplezier in uw nieuwe woning toe. Met vriendelijke groet, Team R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Verhuistransport is prima verlopen. Telefonisch contact verliep eveneens goed.
Het bedrijf is goed telefonisch bereikbaar. Er is een goede efficiënte communicatie met korte lijnen waardoor er snel afspraken gemaakt kunnen worden. Het verhuisteam heeft de verhuizing Vlot en gezellig laten verlopen waarbij we flexibiliteit en zorg voor de klant hebben ervaren. Nogmaals dank daarvoor!
Bedankt voor uw feedback. Zojuist hebben we het geheel telefonisch geëvalueerd. We wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Team R. Vlot & Zn. Verhuizingen
prima service, zeer deskundig en erg vriendelijk