In een korte tijd veel en goed werk verricht
Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat alles naar wens verlopen is. Hartelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Verhuizing is volledig naar wens verlopen!
Goedemorgen, bedankt voor deze mooie beoordeling en veel woonplezier in uw nieuwe woning! Team Mondial R. Vlot & Zn.
Top team, rekening gehouden met de katten in een aparte kamer!
Goedemorgen, bedankt voor uw mooie beoordeling en veel woonplezier in uw nieuwe woning toegewenst! Team Mondial R. Vlot & Zn.
Goedemiddag, bedankt voor deze mooie beoordeling en veel woonplezier in uw nieuwe woning toegewenst! Team Mondial R. Vlot & Zn.
Goedemiddag, bedankt voor de mooie beoordeling en veel woonplezier in uw nieuwe woning toegewenst! Team Mondial R. Vlot & Zn.
Professioneel, betrouwbaar, zorgvuldig
Goedemiddag, bedankt voor deze mooie beoordeling en de mooie klus! Team Mondial R. Vlot & Zn.
Zeer professioneel, vriendelijk en goede prijs kwaliteit.
Goedemiddag, bedankt voor uw feedback en de mooie beoordeling. We wensen uw veel woonplezier in uw nieuwe woning! Team Mondial R. Vlot & Zn.
Goedemiddag, bedankt voor deze mooie klus en de goede beoordeling! Team Mondial R. Vlot & Zn.
keurig de documenten uit de kasten gehaald en weer in zelfde volgorde teruggeplaats.
Opnieuw zéér tevreden over Vlot én het personeel.
Goedemiddag, bedankt voor deze mooie beoordeling en veel succes toegewenst vanaf de nieuwe locatie! Team Mondial R. Vlot & Zn.
Werken hard en luisteren naar wensen ,alles is naar wens verlopen. Nogmaals dank.
Goedemiddag, bedankt voor deze mooie beoordeling en veel woonplezier in uw nieuwe woning! Team Mondial R. Vlot & Zn.
Vriendelijk en deskundig. Het team speelde in op al onze wensen, waren die vaak al vóór. Ook de twee jonge medewerkers blonken uit in aandacht voor details. Kortom, een geweldige verhuizing, net als 15 jaar geleden. Een van de leden van het team van toen was ook nu weer paraat en wist nog details van de vorige keer, in het bijzonder over kwetsbare kunstvoorwerpen.
Goedemorgen, bedankt voor deze mooie beoordeling en het in ons gestelde vertrouwen! Team Mondial R. Vlot & Zn.
Helemaal TOP! Geen klachten en fijne mensen die niets te veel vinden.
Goedemorgen, bedankt voor deze prachtige beoordeling! Team Mondial R. Vlot & Zn.
gehele verhuizing goed ingeschat, snel en hard gewerkt. Alles netjes achtergelaten.
Goedemorgen, bedankt voor de mooie opdracht en het in ons gestelde vertrouwen! Team Mondial R. Vlot & Zn.
Goedemorgen, bedankt voor de opdracht en het in ons gestelde vertrouwen! Team Mondial R. Vlot & Zn.
Zeer vriendelijk team
Heel erg bereid, op heel sympathieke wijze, een oplossing te zoeken - en te vinden- voor een moeilijk last minute transport probleem! Bijzonder, en zeldzaam!
Goedemorgen, bedankt voor de opdracht en het ons gestelde vertrouwen! Team Mondial R. Vlot & Zn.
alles goed
Goedenavond, bedankt voor deze mooie beoordeling. Team Mondial R. Vlot & Zn.
alle punten waren zeer positief, in 5 uur waren we helemaal verhuist.Demontage en montage is een erg handige service, zeer vriendelijke en zorgvuldige mensen, niet ruw.
Goedenavond, bedankt voor deze mooie beoordeling. Team Mondial R. Vlot & Zn.
Wij zijn super tevreden. Keurige aardige vriendelijke mannen. Nemen iniatief, denken mee, waren op tijd. Werken lekker door. Alles volgens afspraak verlopen perfect.
Goedenavond, bedankt voor het vertrouwen en deze mooie beoordeling. Team Mondial R. Vlot & Zn.
Goedenavond, bedankt voor deze prachtige beoordeling en veel woonplezier in uw nieuwe woning! Team Mondial R. Vlot & Zn.