De 4 heren verhuizers waren rustig maar werkten super door, zelfs na mijn herseninfarct kon ik dat goed verdragen. Ook op de plaats van bestemming waren mijn broers erg tevreden over de werkzaamheden van de verhuizers.
Goedemiddag, Dank u wel voor het invullen van de enquête. Fijn om terug te lezen dat de verhuizing naar wens verlopen is. Een prettig weekend toegewenst! Hartelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Mijn meubels en inhoud van kasten zijn keurig ingepakt en opgeslagen en een paar dagen later is alles teruggebracht en uitgepakt. Vrijwel alles staat precies op de plek waar alles stond. De verhuizers werken goed door en zijn voorzichtig met de spullen. Ze zijn uitermate vriendelijk en vooral ook hulpvaardig. Ik had dit ook nodig daar ik zo goed als bedlegerig en hulpbehoevend ben. Ik ga zeker als iemand een verhuizer nodig heeft dit verhuisbedrijf aanraden. Mijn hartelijk dank voor alles.
Goedemiddag, Wat een mooie beoordeling! U ook bedankt voor het fijne contact dat we mochten hebben. Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Uitstekend geregeld, goede service
Goedemiddag, Bedankt voor het invullen van onze enquête! Een fijn weekend toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Zowel van te voren als tijdens de verhuizing goede communicatie. Professioneel en goed op elkaar ingespeelde verhuizers. Demontage en montage keurig uitgevoerd. Zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Prettige sfeer onderling en naar ons toe.
Goedemiddag, Fijn om terug te lezen dat het naar wens verlopen is. U ook nogmaals bedankt voor de opdracht. Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Correcte behandeling, afspraken goed nagekomen. Wijziging in eerste afspraken zonder problemen en kosten uitgevoerd.
Goedemiddag, Bedankt voor het invullen & deze mooie beoordeling. Hartelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Snel, accuraat en voorzichtig hebben de heren mijn spullen verhuisd!
Goedemiddag, Wat fijn om terug te lezen dat de verhuizing naar wens verlopen is. Het allerbeste toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Kundige vriendelijke verhuizers
Goedemiddag, Bedankt voor dit mooie compliment. U ook nogmaals bedankt voor de opdracht. Hartelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Prima verhuisbedrijf
Goedemiddag, Bedankt voor het invullen van de beoordeling & nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Genoeg dozen op tijd geleverd zodat ik alle tijd had om alles in te pakken. Duidelijke afspraken over wat er wanneer zou gebeuren. De dag van de verhuizing liep vlekkeloos. Communicatie tijdens en na de verhuizing erg goed.
Goedemiddag, Wat fijn om terug te lezen dat de verhuizing naar wens is verlopen. Bedankt voor het invullen van de enquête. Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Personeel werkt vakkundig, snel en zorgvuldig.
Goedemiddag, Bedankt voor deze mooie beoordeling & en het fijne contact. Veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Goede samenwerking van de mensen Waar nodig werden er vragen gesteld.
Goedemorgen, Bedankt voor het invullen van de enquête. Fijn om terug te lezen dat de verhuizing naar tevredenheid verlopen is. Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Alles is naar wens verlopen. van het begin tot het eind zijn wij keurig geholpen.
Goedemorgen, Nog bedankt voor deze mooie terugkoppeling. Veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning. Hartelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Goede aandacht en zorgvuldigheid bij het verpakken en vervoeren van grote onhandelbare stukken.
Goedemiddag, Bedankt voor het invullen van de enquête. Veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woonplaats! Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Zeer goede verhuizers. Erg vriendelijk en netjes. Alles netjes opnieuw gemonteerd. Alles op devgoede plek. Zeer tevreden. En dat alles ondanks de hittegolf.
Goedemiddag, Fijn om terug te kunnen lezen dat ondanks de hitte, de verhuizing 'Vlot' verlopen is. Bedankt voor het fijne contact dat we mochten hebben! Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Alles wordt je uit handen genomen en dat is erg fijn. Capabele gezellige mannen. Topwerk!
Goedemiddag, Bedankt voor het invullen van de enquête. Veel woonplezier toegewenst! Hartelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Na al meerdere ervaringen met Vlot verhuizingen ben ik blij dat ik weer voor hen gekozen heb. Aardige mensen, houden zich aan de afspraken en werken snel en georganiseerd.
Goedemiddag, Wat fijn om terug te kunnen lezen dat de verhuizing naar wens gegaan is. U ook bedankt dat we opnieuw een verhuizing mochten uitvoeren voor u. Wellicht tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Mijn ervaring met jullie is prima , alles is goed verlopen !
Goedemiddag, Wat fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Daar doen we het voor! Fijne avond alvast. Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Stipt, vriendelijk, professioneel, voorzichtig en snel.
Goedemorgen, Bedankt voor het invullen van de enquête. We hopen dat u snel mag wennen in Aalst en wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
De spullen zijn keurig ingepakt en alles is met zorg verhuisd.
Goedemorgen, Bedankt voor het invullen van de enquête en uw flexibiliteit. Wij hebben het contact ook als prettig ervaren! Hartelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Zonder zorgen verhuisd met Vlot. Verhuizers waren er ruim op tijd en hebben op de nieuwe lokatie alles goed en netjes in elkaar gezet.
Goedemorgen, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijne dag nog! Hartelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
De tweede keer dat ik deze verhuizer heb ingeschakeld en alweer zijn mimn verchtingen waargemaakt.
Goedemorgen, Nogmaals dank dat wij u opnieuw van dienst mochten zijn tijdens de verhuizing. Wellicht weer tot ziens! Hartelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Xxx
Goedemorgen, Bedankt voor het invullen van de enquête. Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Vakkundig,uiterst vriendelijk en behulpzaam, goed op elkaar ingespeeld team.
Bedankt voor de mooie beoordeling & nogmaals bedankt voor de opdracht. Fijne avond nog! Een hartelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Verhuizers waren op tijd, hebben hard en efficient gewerkt. Ook geholpen om de laatste dingen in te pakken. En dat allemaal met gezelligheid tussendoor.
Bedankt voor de complimenten! Veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning. Hartelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
De verhuizers waren iets voor de afgesproken tijd aanwezig en hadden er zin in. Er moesten hoofdzakelijk wat zware meubels verhuisd worden. Indien noodzakelijk werden deze ingepakt om beschadiging te voorkomen. Binnen no time was mer huis leeg en vertrokken de verhuizers van HI Ambacht naar het huis van mijn vriendin in Zoetermeer. Daar werden zij ontvangen met een bak koffie of andere versnapering. Daarna werden de meubels in overleg met mijn vriendin naar de betreffende ruimtes gebracht en indien van toepassing weer in elkaar gezet. Na nog een 2e bak koffie gedronken te hebben vertrokken de verhuizers naar hun volgende klus. Wij kunnen Mondial Movers zeker aanbevelen
Bedankt voor het invullen van de enquête en uw toelichting. Leuk om terug te lezen! Prettige avond nog! Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen