Zeer aangenaam en deskundig personeel die de verhuizing, welke over het algemeen als lastig en stressgevoelig wordt ervaren, maken tot een aantrekkelijk gebeuren. Hiervoor zijn we zowel directie als personeel heel veel dank verschuildigd !
Rustige en bekwame wijze van werken. Houden zo.
Jammer dat de lift het niet deed, had voor beide partijen tijd gescheeld.
Blijf zo doorgaan. Een groot voordeel is de samenwerking binnen het Mondial concept.
Wij hebben ruime ervaringen met verhuisondernemingen. Na meer dan 20 keer verhuisd te zijn in Nederland kun je dit wel stellen. De soepelheid en deskundigheid die deze keer opnieuw (nu al voor de 4e keer) die Mondial Vogel de laatste keer tentoonstelde was zlefs boven verwachting. Voor ons zonder meer de beste.
Nog niet eerder gebruik gemaakt van een verhuizer. Geeft ontspannen gevoel. Verder nergens naar om te kijken wat sleepwerk betreft.
Correctheid van de medewerkers Geen enkele schade, zeer voorzichtig gewerkt
Vriendelijke verhuizers. Prima verpakking van de meubels. Kasten keurig in elkaar gezet.
Prettig contact. Kundige,snelle en hardwerkende verhuizers. Alles liep op rolletjes en kwam heel professioneel over. extra plyspunt voor het naar binnen krijgen van onze 3-zits bank via een klein halletje!
Snel en goed.
Zeer goed werk geleverd
snelle werkers, heel sociaal
Beantwoorden van toegestuurde emails. Als er schade is deze sneller afhandelen, en de mensen op de hoogte houden hoe de zaken er voorstaan, en niet niks meer van zich laten horen. Wat in mijn ogen zeer onbeschoft is.
vriendelijk, effectief en zorgvuldig
Westwal 17