Hele leuke verhuisteam!
Vlotte verhuizing, deskundig personeel, geen schade door verhuizen van inboedel
professioneel team
Punctueel nakomen van gemaakte afspraken en goed overleg vooraf
Superteam. Afspraken gemaakt met taxateur waren bekend bij het verhuisteam. Verhuisteam geweldig op elkaar ingespeeld. Geoliede machine, vriendelijke mannen. Het was een relaxte verhuizing voor ons.
Prima geregeld, fijne mensen om mee te werken.
Deskundigheid en klantvriendelijkheid
fijne sfeer, ontspannen houding, zorg voor spullen
Goed overleg van te voren en ook met het verhuisteam zijn goede afspraken te maken. Prettige onderlinge werksfeer. Gaan erg zorgvuldig om met de te verhuizen spullen. Team is voorzichtig met de kozijnen en vloer in het ‘oude’ en het ‘nieuwe’ huis. De klus werd keurig af gemaakt, ondanks dat het vrijdagmiddag, -avond was.
Alleen maar lof voor de geleverde diensten.
wat een gouden ploeg met attente, vriendelijke, meedenkende, hardwerkende mannen!
Super geholpen en het is een mooi bedrijf!
Rustig en vlotte afhandeling van inpakken/ verhuizing. Behulpzaam en vriendelijk management. Makkelijk inplannen van (kleine) last minute aanpassing.
Netjes op tijd, goede communicatie vooraf, heldere communicatie over lastige situaties, goede sfeer, vriendelijke medewerkers
zeer goed verzorgt.
Super verhuist op de heetste dagen van het jaar; petje af!
We kijken terug op een enorm prettige ervaring , geldt over de hele linie. Zag erg tegen deze gebeurtenis op, maar we zijn werkelijk totaal ontzorgd. Wat prettig is alles verlopen en wat een service!
Westwal 17
4461 CM Goes