aardig eb vriendelijk team, vooral tijdens de verhuizing hielp het tegen de stress!
Duidelijke afspraken over te leveren diensten, zijn ook volledig nagekomen. TOP verhuisteam; kundig, zorgvuldig en nauwkeurig met humor.
nette en vriendelijke verhuizers
professionaliteit en sfeer
Flexibel, klantgericht, vriendelijk, goede verpakking
Zeer klantvriendelijk
We waren ervan onder de indruk dat Mondial zelfstandig constateerde dat het lastig uitverhuizen zou zijn. Geweldig dat Mondial het initiatief nam en voorstelde om een deel alvast de dag ervoor uit te verhuizen. Zo konden we op de verhuisdag zelf gelijk in de ochtend beginnen met inverhuizen in Amsterdam. Het scheelde veel tijd en stres. Het verhuisteam werkte snel, heel beleefd en vakkundig. Alleen maar lof voor iedereen die we zijn tegengekomen!
Wij hebben een heel goede ervaring door 2 keer met het Veentje verhuisd te zijn en zeer tot onze tevredenheid 1 keer mijn dochter naar Naaldwijk en mijn andere dochter naar Wateringen. En als ik binnenkort ga verhuizen kom ik zeer zeker weer naar jullie toe. Geweldig.
Onze inboedel is in de opslag, dus de tweede verhuizing moet nog komen in 2015, dan pas eindoordeel, vooralsnog zeer tevreden
Totaal zorgeloos verhuisd. Met dank aan het gehele team.
geweldig, service, behulpzaam en attent, vrolijk en vriendelijk
Deskundig. De jongens hebben hard maar netjes gewerkt. Kast die uit elkaar moest netjes in elkaar gezet. Deuren die uit sponning moesten om bed te plaatsen zijn ook weer netjes terug gezet. Breekbare spullen werden goed verpakt in karton/papier en bubble plastic. t Veentje was niet de goodkoopste offerte die ik heb gekregen. maar ik ben wel content met de uitvoering en zou ze weer inhuren.
Foto maken vd boekenkasten+bureau voordat men demonteert; monteren gaat dan beter.
uitermate behulpzame en bekwame verhuizers
Tussentijdse verhuizing van de helft van onze spullen naar de tijdelijke opslag was erg prettig
Niet opgemerkt
Zorg dat het team een complete set gereedschap heeft (ontbreken van sleutel was vervelend)
Zinkwerf 27
2544 EC Den Haag