alles o.k.
De verhuizers werken hard en efficiënt. Je merkt bijna niet dat zij er zijn.
Verhuizer hebben ons volledige ontlast, gaven keurig aan wat er in ons geval vies was geworden.
Wij hebben de verhuizing als zeer prettig en professioneel ervaren. Nico, Nico en Pierre waren onze verhuizers en zijn echt toppers!!!!
deze keer niet zo heel veel
Geachte heer Stoker, Uw reactie heeft bij mij uiteraard vragen op geroepen. Graag voorzien wij de mensen die ons hun verhuizing toevertrouwen van een goede service waarop zij nog vele jaren met veel plezier op terug kunnen kijken. Bij u is dit helaas niet gelukt en dat betreur ik. Bij navraag bij mijn medewerkers bleek dat er inderdaad een verschil is geweest in verwachtingen waardoor onze medewerkers niet de gewenste verwachting na afloop konden waarmaken. Indien u dit wenst wil ik u graag nog persoonlijk te woord staan en een ander verder aan u uitleggen. Ik hoop u daarmee onze mening duidelijk te kunnen maken en (een deel van) uw ontevredenheid weg te kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Robert Medenblik Directeur Mondial Van der Velde 't Veentje Verhuizingen
degelijk verhuizen in plaats van over het paard getild 'relocating' , no fuzz
Keurig op tijd, vriendelijke medewerkers. Ik kon met een gerust hart naar mijn werk gaan omdat ik wist dat mijn inboedel in goede handen was.
Geachte mevrouw Al, Bedankt voor het invullen van deze enquête en onze oprechte excuses voor de ontstane situatie. Wij hebben uw dossier intern besproken en daarbij passende maatregelen genomen zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Met vriendelijke groet, Robert Medenblik Directeur Mondial Van der Velde 't Veentje Verhuizingen
iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam
Geachte heer de Boer, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en het vermelde verbeterpunt. Wij zullen dit intern bespreken bij een volgend overleg. Met vriendelijke groet, Robert Medenblik Directeur Mondial Van der Velde 't Veentje Verhuizingen
het afvoeren van overbodige spullen was voor mij een hele, hele uitkomst. vond ik een van pluspunten en dat zonder van ,Ja,maar......
Een omvangrijke verhuizing over grote afstand (Den Haag - Sneek) meer dan geweldig uitgevoerd. Zeer geduldig en vakkundig verhuisteam. Keiharde werkers. Als werkgever kun je trots zijn op dit verhuisteam. Onze complimenten ! Marko & Madelon Koppejan-Bosman
goede algemene informatie vooraf. prettig dat de verhuizing in 2 dagen kon ivm met verhuizen naar andere stad. heel aardige en deskundige verhuizers die een goede sfeer brengen
Prima verhuisbedrijf, goed georganiseerd en goed geoutilleerd. Bijna een feestje om zo te verhuizen!
Alles volgens afspraak en een nette prijs. Zeer ervaren verhuizers.
de verhuizing is pas klaar als alles binnen staat. en dat motto hebben de mensen hoog in het vaandel. het team heeft alles gedaan om mijn grote buffet kast binnen te krijgen ook al leek het onmogelijk. mijn grote dank hiervoor.
Professionaliteit en betrouwbaarheid. Attente en betrokken medewerkers.
Prima mensen die erg goed bezig waren met de spullen die opgeslagen moeten worden. En ik zullie dan ook graag weer op (volgens de planning) 26 mei om de meubels weer terug te brengen.
taxatie,afspraken
Geachte heer Van der Velde, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête. Ik betreur dat er schades zijn ontstaan tijdens het uitvoeren van onze diensten. De verhuizing had een dag moeten zijn waar u met veel plezier op kon terugkijken en dat is in uw geval niet zo merk ik uit uw antwoorden. Hierbij wil ik aan u doorgeven dat wij uw verhuizing inmiddels geëvalueerd hebben en intern ook verbeterpunten hebben geformuleerd voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Robert Medenblik Directeur Mondial Van der Velde 't Veentje Verhuizingen
Er werd zorgvuldig gewerkt dooreen team dat goed op elkaar was ingespeeld. Bij het plaatsen van de meubels in het nieuwe huis werd zelfs meegedacht over een geschikte plek.
Het meedenken en de service
geen minpunten
Zinkwerf 27