Goede service, goede ploeg, alles netjes verhuisd!
Aardige verhuizers met kennis van zaken, klus goed geklaard
De mannen van Strang Verhuizingen waren doelgericht, oplossingsgericht, respectvol, vriendelijk. Mijn spullen werden in een mum van tijd van het ene naar het andere adres verplaatst.
4 beleefde en vriendelijke mannen. Keurig op tijd en meteen aan de slag. Voorzichtig, voorkomend en snel.
Uitstekende voorbereiding door vooraf ter plekke in te schatten van hoeveelheid, kwetsbaarheid en extra praktische voorzieningen. Uitstekende hulp bij inpakken en ‘vervoerklaarmaken ‘bij lastig vervoerbare voorwerpen evenals de voorbereidingen voor de bomen en struiken, die over de bovenbuurdaken heen getakeld moesten worden. Alles in perfecte staat op nieuw adres aangekomen . Zowel tijdens de voirbereiding, inpakken èn uitpakken alom behulpzaamheid en een prima sfeer.De medewerkers van Eduard Strang maken verhuizen zorgeloos. Absolute aanrader!
Heren waren keurig op tijd en alles werd zorgvuldig verpakt en vervoerd richting de vrachtwagens.
Voor de 2de keer heeft Strang mijn verhuizing van begin tot eind optimaal uitgevoerd, zowel wat betreft deskundig advies, de begeleiding er naar toe als de verhuizing zelf. Wat opvalt is de geweldige en vriendelijke communicatie ook bij het verhuisteam. Toffe mannen! Bij dit bedrijf klopt alles! Chapeau en dank.
Dat licht ik persoonlijk toe.
Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij hebben uw verhuizing met zorg en volgens afspraak uitgevoerd. De schade aan uw kast hebben wij erkend en direct aangeboden te herstellen, wat destijds niet nodig werd geacht. Inmiddels hebben wij opnieuw contact met u gezocht om dit op een nette manier op te lossen. U heeft daarbij aangegeven dat u het waardeert dat wij ons uiterste best doen om tot een oplossing te komen. Wij blijven uiteraard beschikbaar om verdere stappen te zetten, want klanttevredenheid en een goede service staan bij ons altijd voorop.
alleen de toegewezen archiefdozen waren niet geschikt om lp"s in te doen
Alles is pico bello! Niets op aan te merken. Jullie doen wat je belooft. Fijn personeel.
De planning vooraf en de uitvoering Was moeiteloos. Het team Strang werkt als een geoliede machine.
Super op tijd, gezellig, aardig, snel, netjes ! Kortom, ik raad iedereen Strang verhuizingen aan ! Petra Voets, dochter van JM Voets-Bergman
De mannen inventariseerden en maakten een taakverdeling. Ze luisterden goed naar mijn wensen. Ze waren vriendelijk, vrolijk, zeer behulpzaam en bleven rustig. Kundig en professioneel.
Bedrijf is goed (telefonisch) bereikbaar, komt afspraken na, is klantvriendelijk (belt tijdig dat ze eraan komen) en werkt vlot en zorgvuldig. Wij zijn heel tevreden!
Deskundig team wat op bezoek komt en de verhuizing regelt. In de fase na offerte en opdrachtbevestiging was contact wat onduidelijk, Vriendelijke mensen die inpakken en begrijpen dat ze bij mensen thuis zijn. TOP.
Vanaf het moment van de eerste kennismaking tot de laatste doos die naar binnen werd gedragen. Vaklui, dat merk je aan alles. Met veel zorg voor ook de meest kwetsbare spullen.
Goed ingespeeld team, vriendelijk en altijd bereid te helpen, communiceren uitstekend, oplossingsgericht, zou zelf best in zo'n team willen werken. Helaas, te oud en te zwak.
Van het eerste moment dat wij contact hadden over onze internationale verhuizing naar Nederland, de opslag en 2,5 jaar later onze lokale verhuizing was alles perfect ! De communicatie, de verhuizingen, de opslag….alles zo netjes en correct. Dank je wel Natthijs, Peter, Eduard,Johan en andere medewerkers….!
Hartelijk personeel ze wisten goed hoe dat ze onze meubels moesten hanteren en inpakken.zeer tevreden.
Het was een fijne samenwerking, afspraken kwamen ze na en waren vriendelijk in contact. Het was heel fijn om zo te verhuizen
Ondanks een misverstand met het tijdstip van verhuizing is gewoon alles snel en vakkundig uitgevoerd. Ben helemaal tevreden.
Vlotte en snelle verhuizing. Alles waargemaakt!
Wij werden volledig ontzorgd, vriendelijke mensen die attent meedachten
Prima afspraken gemaakt, adequate communicatie en afhandeling in een zeer prettige sfeer
Nette en aardige behandeling. Mooi op tijd alles in de wagen.
De Ketting 6
5261LJ Vught
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.