Op tijd waren de mannen er. Gelijk aanpakken. Het liep geolied en goed afgestemd. Geen onvertogen woord. In geen tijd alles ingepakt. Het was veel. Heel veel…. Hetzelfde verhaal bij het uitpakken. Als een echt op elkaar afgestemd team. Mijn petje af voor deze heren en het verhuisbedrijf. Een absolute aanrader.
Alles volgens plan, hele prettige verhuizing
Aardige mannen die goed luisteren naar onze wensen en in no time de klus klaren.
Zeer tevreden mét keurige medewerkers.
Corecte medewerkers. Vakkundig.en klantvriendelijk
leuk om te zien echte team work
Duidelijke uitleg tijdens de voorbespreking. Helder contract. Gemakkelijk dat je zelf alvast dozen kunt ophalen. De verhuizers hebben een prima job verricht. Daarnaast aardig en voorkomend. De dozen kunnen gefaseerd retour, ook erg prettig.
Verhuizing top geregeld! Nette, aardige behulpzame verhuizers. Aanrader!
Snelle reactie op mail. De verhuizing zelf ging zeer vlot en professioneel. Een kledingkast was op een plek stuk, daar wees de verhuizer mij op. Alles inpakken ging in goed overleg en alles op de goede plek zetten ook.
Super tevreden, harde werkers, vriendelijke medewerkers.
Geen op of aanmerkingen
De verhuizing, tot nu toe, is vlekkeloos verlopen
Keurig op tijd, alles snel, nauwkeurig en vlotjes verlopen. Meubelen en inboedel werden met veel zorg overgeheveld naar de nieuwe woning.
Zeer vakkundig en vriendelijke medewerkers.
Prima afspraken gemaakt en keurig nagekomen
het inpakken ging snel en vakkundig volgende dag verhuizen en ook et werk van handyman lukte nog diezelfde dag Dus goed om aan terug te denken
Zeer geoliede organisatie. Goed op elkaar ingespeeld. Harde werkers.
Snelle service goed en vriendelijk geholpen.
Alle vooraf gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Nette hardwerkende medewerkers die onze spullen netjes behandelden.
Vanaf het eerste contact vakkundig, zorgvuldig en volledig. En dat alles zonder “poespas” dus nuchter en helder. Echt heel fijn omdat alles precies zo gaat zoals gezegd werd. In één begrip samengevat: “betrouwbaar betrokken”! Zo plezierig samenwerken en zonder enige stress. En dit geldt met name ook voor de 3 mannen in de uitvoering. Top, en superlatieven zijn overbodig.
Alles vlot en goed verzorgd
De communicatie met de medewerkers was fijn en duidelijk. Helder wat we konden verwachten. Het ging voorspoedig. Een kast kon niet goed open, medewerkers kwamen de volgende dag terug om dit op te lossen.
Nog nooit verhuisd met een verhuisbedrijf maar totaal ontzorgd. Begonnen op adres a met 4 zeer klantvriendelijke en professionele verhuizers. Op adres kwamen daar nog eens 2 bij. Alles vakkundig de vrachtwagen in en op later moment er weet uit. Al met al een prima ervaring met dit verhuisbedrijf.
Transparant en deakundig
Jullie bedrijf was een juiste keus.
A Plesmanlaan 6
9615TH Kolham