Zeer vriendelijk personeel, dat professioneel en voorzichtig te werk gaat. Medewerkers zijn uiterst vriendelijk en netjes. Afspraken worden nagekomen (en duidelijk van te voren afgestemd). Er werd meegedacht toen we zochten naar een nieuwe afleverdatum.
In twee keer verhuisd van Utrecht naar Zeist en naar opslag in november 2016. Zeer tevreden! In twee keer verhuisd van opslag naar Utrecht en Zeist naar Utrecht. Van Zeist naar Utrecht ging niet alles naar wens!!!!
Deskundig personeel, snel denkwerk en rappe oplossing
Flexibiliteit en vriendelijkheid verhuisteam
Zeer bekwaam! Rustige mannen en vakkundig! Ik ben zeer tevreden!
Geweldige mannen die goed, netjes te werk gaan
heb geen minpunten, voor mijn part verdienen ze opslag!! Ze deden keurig hun werkzaamheden, zeer beleefd, behulpzaam, efficient, goede humeur, humor, aardig, secuur...in 1 woord: GEWELDIG!! God BLess them!! GA ZO DOOR!!
vriendelijk, adequaat
Zorgvuldige omgang met inboedel
Snel en efficiënt gewerkt.
Zeer vakkundig, professioneel en vriendelijke benadering.
Deskundigheid Meubelstukken goed ingepakt Vriendelijk verhuisteam In en uitelkaar halen van grote stukken
Vriendelijkheid, meedenken, correcte behandeling. Prima verpakkingsmateriaal en verhuislift. Veilig en professioneel.
geen suggesties
Oosteinderweg 106