Ik heb geen idee wat de mannen verdienen, maar wat mij betreft mogen ze een flink salaris. Wat een zwaar werk.
geen, alles was uitstekend
De manier waarop jullie grote kasten verplaatsen van boven naar beneden en andersom: indrukwekkend! Vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel was echt uitmuntend! Er werd zelfs meegedacht in wat handig is qua omgaan met en plaatsing van spullen.
De verhuisdag is in een ontspannen sfeer verlopen. De service was goed, de medewerkers waren betrokken, het inpakwerk werd heel zorgvuldig gedaan. Een pluim voor de mannen dus!
Alles correct Geweldige chauffeur en dan de hulp verhuizer niet te omschrijven
Zeer aangename Taxateur even als het verhuis Team. Mooie verhuiswagen voor de deur.Alles was gewoon zeer goed geregeld.Gewoon Top Heb ook nog dezelfde dag gebeld om dit door te geven.
Zeer klantvriendelijk, en goed gedrag van de medewerkers.
Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Nieuwe dozen.
Het verhuizen ging heel snel (sneller dan verwacht). Prettig contact met de medewerker op kantoor.
Zeer deskundig en uitermate vriendelijk onder leiding van Bas. Compliment voor de heren!
vertrouwd, was reeds derde verhuizing, doorgegeven aan mijn zoon heeft reeds tweemaal gebruik gemaakt
Top!!
Het personeel is zeer deskundig, buitengewoon vriendelijk en flexibel.
Bedankt
zeer persoonlijk contact. zeer goed advies prettige en deskundige medewerkers met gevoel voor humor
Goede sfeer binnen team en dat was merkbaar tijdens verhuizing. Ontspannen verhuizing met aandacht!
Op locaties kijken. Afspraken nakomen. Netjes op papier de afspraken. Alles goed afgehandeld. Goed bereikbaar. Vriendelijke medewerkers.
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet