Onze verhuizing door Kattenberg is zeer prettig uitgevoerd. Het team bestond uit zeer nette verhuizers die onze inboedel met voorzichtigheid hebben in- en uitgeladen. Ook de overige spullen die later uit de opslag kwamen (na ca. 6 maanden) zagen er goed uit. Geen schades of andere problemen. Informatie en afspraken werden keurig nagekomen en op tijd gecommuniceerd. Bij een evt. volgende verhuizing schakelen wij Kattenberg zeker weer in.
Probleemloos en vriendelijk
deskundig,snel,vriendelijk,prijstechnisch goed.
Zeer gedreven goed team, bekwaam, behulpzaam voor een ieder die betrokken was bij de verhuizing. Een dikke 10
Het demonteren en monteren van boekenkast en bed ombouw. Geweldig gedaan.
Geen. Ik heb Kattenberg kort na de verhuizing opgegeven voor de verhuizing van een etagebewoonster. Resultaat hiervan weet ik niet.
Vriendelijke verhuizers, snel en geroutineerd werk verricht. Frontoffice zeer vriendelijk en beleefd. Ze geven de klant alle vertrouwen dat het in orde komt. Prettig om contact mee te hebben met allerhande vragen.
Zie hierboven
Jammer dat er een aantal zaken niet meer uit de container zijn gekomen maar dat wordt hopelijk netjes opgelost. Hebt inmiddels een schade formulier via de mail gehad, aankomende week deze insturen, al vind ik het vreemd dat dit gebeurt is!!!
Zeer flexibel inspelen op veranderingen in situaties agv mijn eigen planning
We zijn echt zeer tevreden over jullie bedrijf en personeel!! De antieke klok liep niet meer na 2 jaar opslag, maar dat is direct en correct opgelost!
zeer tevreden over de verleende diensten !!
Meedenken met mij als klant, correct en snel antwoorden en positieve mensen aan de telefoon en het verhuisteam.
We zaten persoonlijk in een nare situatie, daardoor stond niet alles helemaal klaar en ingepakt. De mannen waren zeer begripvol en hebben ook de laatste spullen nog ingepakt. Ze hebben hard gewerkt!
Nakomen gemaakte afspraken vind ik belangrijkste pluspunt. Kattenberg is een betrouwbare verhuizer.
Duidelijk Professioneel Schade netjes opgelost
zeer vriendelijke en deskundige verhuizing, ondanks problemen die niet aan hen te wijten waren is dat zeer professioneel aangepakt
Alles prima gedaan, goede medewerkers, voorzichtig, snel, rustig, goede mensen op kantoor aan de telefoon. Goede logistiek rond offerte, betaling, factuur, goede apparatuur.
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet