Vriendelijk personeel harde werkers, prettig geholpen. Fijn team
Wat een prettige ervaring met dit bedrijf. Met name het verhuisteam was echt fantastisch. Keihard werken en ondertussen ook nog meedenken om er voor te zorgen dat alles optimaal verloopt. Van tevoren vond ik het best een stap om met een verhuisbedrijf in zee te gaan, maar aan Kattenberg kan je dit met een gerust hart over laten!
Meer attenderen op op in pak tips, tijdens taxatie
Alle infromatie goed gedaan door jullie en natuurlijk ook het verhuizen. Eigen helemaal geen klachten. Er zijn nog wel wat kleine schades die ik zou willen melden (tot nu toe: houten lampekap, globe, tl-lamp, glasplaat-voor-schilderij, badkamerrekje). Wat is de beste manier hiervoor?
Geen
Flexibel opgelost. Zie verbeterpunt.
Communicatie, verhuisteam!
keurig op tijd, goed ingespeeld op slecht weer, zeer netjes met de spullen omgegaan, in het nieuwe huis een rol vilt oid neergelegd zodat het niet meteen een bende werd, beleefde medewerkers
De verhuizers waren omtzettend vriendelijk en gingen op een prettige manier om met de client. De client was hierdoor erg ontspannen aanwezig Hierdoor is de verhuizing voor hem erg prettig verlopen.
Deskundigheid en enthousiasme
Goed en prettig verhuisteam
Vriendelijk problemen opgelost. Schade snel opgepakt en tegemoet gekomen.
Verhuizen op deze manier was een feest!
Meegedacht, termijnen voor ons aangepast en zelfs extra mensen aangenomen om ons uit de brand te helpen! Het lossen verliep erg prettig. Er werd voorzichtig met de spullen omgegaan, erg vriendelijke en prettige medewerkers. Zelfs problemen met een antiek bureau en kastje werden opgelost. Chapeau!
Zeer gedreven en vriendelijk personeel ook het personeel op het kantoor top altijd een luisterend oor vriendelijk en goed advies,wij zijn aan uw verhuisbedrijf gekomen door Wim den Otter uit Barendrecht Wim heeft ons regelmatig verhuist toen ik hem benaderde adviseerde Wim om Verhuisbedrijf Kattenberg te nemen.
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet