7 jaar geleden heeft Mondial Kattenberg Verhuizingen ons naar volle tevredenheid verhuisd van het midden van het land naar het zuiden van het land. Een paar weken geleden teruggekeerd naar het midden van Nederland en wederom Mondial Kattenberg Verhuizingen hiervoor ingeschakeld. Professioneel bedrijf met enthousiaste medewerkers. Service staat op een hoog niveau! Zelfs problemen op het laatste moment ( inschakelen verhuislift) werden keurig opgelost.
De jongens hebben ons geweldig geholpen wat een fijn team
prima bedrijf, op tijd, flexibel, alles vlgs afspraak, willen moeite voor je doen
Keurig en geheel naar verwachting
Kattenberg heeft voor de tweede maal in 4 jaar tijd onze verhuizing uitgevoerd. Opnieuw werd het hele traject perfect begeleid en uitgevoerd. Zeer professioneel met aandacht voor onze wensen en persoonlijke situatie. Als we ooit weer gaan verhuizen, zullen we zeker weer van hen gebruik willen maken.
Correct! Netjes! Snel! Zorgvuldig! Vriendelijk! Vakkundig!
Voorbereiding en begeleiding in het hele proces is super goed. Er wordt meegedacht, ze zijn goed bereikbasr en komen afspraken na. Mijn 2e verhuizing met Kattenberg en ik wil geen ander. Top klasse verhuizers!
Alles is goed verlopen.
Prima service (s) en dito personeel. Zou bij iedere verhuizing Kattenbert aanbevelen.
kwamen op tijd, eerst totaal overzicht, dan meteen beginnen houden goed rekening met stoep, straat en oprit. werken zelfstandig en samen wanneer dat is gewenst plezierig kontakt vooraf aangegeven tijdpad klopte.
Een top bedrijf. Alle afspraken worden en zijn nagekomen. Keurige mensen die voor onze spullen zorgden. Ook na afloop van de verhuizing, nog steeds vriendelijk en zorgzaam . Heb alleen maar lof voor deze organisatie.
Kattenberg heeft ons oude huis leeg gehaald, de spullen een aantal weken opgeslagen en daarna naar ons nieuwe huis gebracht. Afspraken werden 100% nagekomen, de heren gingen voorzichtig met de spullen om, waren erg correct in de communicatie en dachten mee op moment dat dingen beter/anders konden.
Prima bedrijf met prima medewerkers, verhuizing en opslag tot in de puntjes verzorgd!
Voor de verhuizing alles doorgenomen per verdieping, daarna werd alles duidelijk schriftelijk vastgelegd. Tijdens de verhuizing hadden de medewerkers een zeer flexibele instelling want er kon onverwacht nog een extra item mee verhuizen. De verhuizing ging zeer snel, de verhuizers waren uitermate voorzichtig met alles en ook in het nieuwe huis werd alles op gewenste plek gezet. Zeer vriendelijke verhuizers en ik raad Mondial Kattenberg absoluut aan!! Chapeau mannen verhuizers, jullie hebben mij enorm veel rust gegeven door mijn verhuizing te doen
Komen op tijd en verhuizen alles voorzichtig,zijn ook goed in oplossingen zoeken om dingen naar boven te plaatsen.
Nadat wij alles hadden ingepakt, heeft Kattenberg ons in één dag naar ons nieuwe adres verhuisd. De verhuizers waren vrolijk en vriendelijk tot het eind, ondanks een aantal lastig te verhuizen objecten. Alles is veilig overgekomen en toen bleek dat er toch meer af te voeren was dan vooraf ingeschat, werd dit zonder morren gedaan. Top verhuizer!
De vakkundigheid was hoog in het vaandel! Duidelijke afspraken die netjes na zijn gekomen! Fijne samenwerking! Prima bedrijf!
Vanaf het eerste telefonische contact t/m de verhuizing super tevreden. Klantvriendelijk bedrijf en heel fijn team van verhuizers.
Wij zijn heel tevreden over Kattenberg. Zij hebben mijn moeder verhuisd van Rotterdam naar Zeist. Hele aardige mannen, harde werkers en goede communicatie tijdens de verhuizing. Alleen de offerte was wat vertraagd maar het was waarschijnlijk erg druk. Voor mijn 85 jarige moeder was een verhuizing best stressvol maar Kattenberg heeft ervoor gezorgd dat alles perfect is verlopen!
Goede verhuizers en een vlotte verhuizing
Jammer dat ze te vroeg kwamen, maar ze waren heel erg netjes beleeft en harde werkers. Heel voorzichtig. Alleen de trap is beetje beschadigd, verder niets. Ik ben erg tevreden over Kattenberg en de mensen die er werken. Deze club jonge mannen waren het beste.
Echt super
Ze hebben mij en mijn vriendin verhuist naar ons nieuwe adres. Zij vanuit Huizen en mij vanuit Drachten, ontzettende vriendelijke mensen, snel, correct en zeer kundig. Ze hebben bij mij ook alles ingepakt echt een aanrader. Wij zijn zeer tevreden en kunnen deze verhuizer echt aanbevelen. Wij danken de verhuizer Kattenberg voor hun service en diensten.
Mannen waren er om half 8 in de ochtend. Ontvangen met koffie en zijn vervolgens aan de slag gegaan. Vloer netjes afgedekt om vuil te voorkomen. Kasten werden uit elkaar gehaald en kleding werd in garderobe dozen geplaatst. Rond 4 uur in de middag zaten we in het nieuwe huis. Koelkast, vriezer, wasmachine en droger netjes afgekoppeld in nieuwe woning geplaatst en aangesloten.
Toch spannend de dag van verhuizen maar dankzij de aardige verhuizers die keurig op tijd waren is het allemaal netjes, ontspannen en heel vlot verlopen. In 1 dag alles op z'n plek en veel dozen al weer uitgepakt. Zeer tevreden op terug kunnen kijken
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet