Goede service en de heren waren erg netjes.
Voorbereiding en verhuizing zelf goed, zorgvuldig, discreet en servicegericht. Voorwaarden en zakelijke afhandeling kunnen beter. Met name "gedwongen worden" om volledige bedrag te pinnen terwijl verhuizing door onvoorziene omstandigheden nog niet gheel is uitgevoerd is een slechte zaak.
De mannen hebben uitstekend werk geleverd met het verhuizen van alle zware stukken naar onze nieuwe adres. Er is heel voorzichtig en degelijk met onze spullen omgegaan. Ze werkten met z'n 3'n goed als team samen. Goede communicatie met ons als klant o.a. waar de spullen weer gemonteerd konden worden. Harde werkers en zeer vriendelijk! Ook de communicatie en afspraken vooraf met het kantoor verliep soepel en vriendelijk ondanks een paar wijzigingen. Was allemaal geen probleem. Wij zijn erg positief over deze ervaring!
2 jaar geleden alles keurig ingepakt door Kattenberg, in grote container bij het bedrijf opgeslagen geweest en 2 weken geleden op ons nieuwe adres geleverd. Niets stuk, alles kwam er bijna stofvrij uit en het was een feestje om uit te pakken. Voorlopig hopen we niet te verhuizen maar mocht het in de toekomst ooit nog voorkomen gaan we zeker weer naar Kattenberg. Bedankt iedereen het was een genoegen.
Verhuizers waren in zere goede stemming, aardige jongens/heren, werkten goed samen.
Om 7 uur stonden ze met 6 man sterk voor de deur! Wat een snelle crew, binnen een paar uur ws ons hele huis leeg en dan ok in ons nieuwe huis stond alles zo weer op zijn plek. Ik zag er vreselijk tegenop maar alles werd ons uur handen genomen en snel geregeld. Vriendelijke mensen. Dus alles gewoon top!
Keurige vriendelijke en snel werkende mannen.
Goed op elkaar ingespeeld. Spullen met zorg behandeld en niet te beroerd om even iets extra's te doen.
Mijn ervaring met verhuizing Kattenberg is; Behulpzaam,alles in goed overleg gegaan, spullen worden zorgvuldig ingepakt. Harde werkers .. Zeer goed team. Zeer tevreden echt een aanrader.. om dit verhuisbedrijf in de arm te nemen.
Snel een offerte gekregen, verhuizing helemaal correct zoals afgesproken verlopen, en hele vriendelijke mensen.
Zeer prettige omgang en persoonlijk contact en snel en accuraat, kortom wij zijn zeer tevreden.
Het was een grote, denk ik geen alledaagse verhuizing. Inhoud waaierde naar allerlei adressen uit. Mannen waren ontspannen maar zeer geconcentreerd om de diverse ruimten leeg te halen. Koffie drinken op hún tijd en dan maar 1 kopje per keer want wij moeten verder. Zij hebben ongelofelijk hard gewerkt. De volgende dag de elektrische bedden gedemonteerd en op naar het appartement. Ondanks mijn ‘schifting’ toch nog zo’n honderd dozen!. De keukenkasten werden ingeruimd, groot schilderij en lamp boven de eettafel opgehangen. Stond niet op de werkbon maar de kamer zag er direct al aangekleed uit ondanks de hoeveelheid dozen. Week daarop 2 dagen bezig geweest om de rest leeg te halen en allemaal met een glimlach en prima sfeer. De volgende dag ook nog eens naar Amsterdam op en neer rijden. Respect voor de harde werkers............ èn hart voor de zaak ‘N Week later de handyman die alle schilderijen heeft op gehangen . Het ziet er allemaal geweldig uit......
Het kost misschien wat meer dan die beunhazen , het is wel perfect geregeld. Daarom het perfecte bedrijf voor een verhuizing
De heren zijn goed te werk gegaan. Er waren wat tegenslagen zoals de verhuislift die niet langs de boom kon en andere zaken die bij het offertegesprek niet goed waren ingeschat. Maar dat was vooral in het nadeel van de verhuizers. En ook ondanks dat waren ze niet te beroerd wat extra losse eindjes op te pakken. Ze bleven tot het eind van een langere dag dan ze dachten doorbuffelen. We hebben uit enkele offertes de meest volledige gekozen en niet de goedkoopste omdat het iets zegt over hoe ze te werk gaan. Die inschatting was juist. Ze doen wat ze beloven en meer zonder morren.
Uitstekende service. Professionele aanpak. Heel aardige mensen. Zorgvuldige behandeling van onze spullen, niets is beschadigd. Kortom, wij zijn heel tevreden.
Professionele benadering mannen die weten waar ze mee bezig zijn
Van de aanvraag van t/m de verhuizing zelf is alles goed geregeld. Overleg volop mogelijk. Prijs alleszins redelijk gezien de geboden diensten.
We hebben alleen maar goede ervaringen van intake tot en met de verhuizing. Iedereen uiterst vriendelijk en professioneel!Zeer aan te bevelen!
Ze hebben van deze stress volle gebeurtenis. Een fijne gezellige dag gemaakt. Nog bedankt hiervoor.
De verhuizers van Kattenberg Verhuizingen waren zeer vriendelijk, vooraf en tijdens de verhuizing. Ze werkten netjes, waren erg vriendelijk en hebben kundig onze inboedel naar onze nieuwe woning verhuisd.
zeer positief
Een verhuizing is altijd ingrijpend en je maakt je zorgen om je spullen en of alles wel heel overkomt. Daarnaast heb je altijd meer spullen dan je van te voren zelf had ingeschat, maar de verwachtingen die door de taxateur van te voren waren uitgesproken zijn helemaal uitgekomen. Het verhuisteam was echt fantastisch, punctueel, correct, snel, voorzichtig, maar toch met bravoure en doorzetting hebben ze ons zonder enige wanklank geholpen alles over te brengen naar ons nieuwe huis. De grondigheid en ook bereidheid om te helpen met zaken die niet van te voren helemaal goed waren doorgesproken, zijn lovenswaardig en dan blijkt dat deskundigheid en oog van de meester, in dit geval elk van de verhuizers, het werk simpel laten lijken, totdat je denkt dat je het zelf ook wel even kan. De energie en optimisme dat het hele verhuisteam ook in moeilijke situaties uitstraalde maakte dat wij met een gerust hart als er ooit nog een verhuizing zou komen Kattenberg zouden willen inschakelen.
Zeer zorgvuldig en uitermate relaxed verzorgt door Kattenberg. Een echte aanrader.
Prima verlopen verhuizing, medewerkers waren aardig en duidelijk. Spullen zijn professioneel vervoerd en geplaatst/ gemonteerd in het nieuwe huis.
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet