De eerste dag werden de meubels en verhuisdozen vakkundig in de container geplaatst. Wat een team! Zeer enthousiast en supergezellig. In no-time was het huis leeg. Daarna heeft de containter 3 maanden opgeslagen gestaan. Op de dag van teruglevering wederom veel enthousiasme en gezelligheid. Grote klasse, ik kan Mondial Kattenberg verhuizingen iedereen aanraden, grote klasse en echt een enorme 'zorg'/'stress' valt direkt van je schouders.
De eerste kennismaking met Kattenberg gaf ons veel vertrouwen. Omdat het een speciale verhuisopdracht betrof waren de verhuizers alsnog zeer vakkundig. Vanaf het begin tot het eind van de verhuizing verliep alles volgens plan. Niets was hen te veel. Deskundigheid ten top!
De verhuizing was prima geregeld, ook na de verhuizing met het ophalen van de dozen. Het ophalen van de restanten was zelfs geen probleem. Prima bedrijf.
Zowel het halen als het brengen van onze inboedel van de caravan is zeer goed verlopen. De verhuizers waren vriendelijke zorgzaam voor onze meubels. Het email verkeer om afspraken te maken en te bevestigen, ging heel goed.
2 verhuizers van Kattenberg zelf, helaas met 2 ingehuurde mensen. Keurig geregeld, professioneel aangepakt. Alles keurig op zijn plek gezet en aangesloten, petje af. Alles zonder stres en alles werd uit handen genomen.
Wij zijn goed geholpen
Wat je mag verwachten maar niet altijd uitkomt. Bij Mondial Kattenberg Verhuizingen krijg je geleverd wat je verwacht.
Verhuizen met aandacht.
T geld dubbel en dwars waard. Ging snel ,kundig en niks was ze te veel.Dikke 10. Mannen nogmaals bedankt voor alles.
Goed team, tijdsblok planning was erg breed en ze kwamen aan de late kant. ZOu fijner zijn dag vooraf of in ochtend update te krijgen over verwachtte tijd dat men daadwerkelijk arriveert.
Alles van te voren goed afgesproken. Mee denken. Gezellige,vlotte en nette medewerkers. 1 opmerking is dat er weinig sprake was van de landelijke voorschriften over mondkapjes. Hier is niet over gesprokenen zijn ook niet gebruikt.
Super verlopen van begin tot eind.
Gedurende het hele proces werd ik op de hoogte gehouden. De dozen werden ruim op tijd aangeleverd. Het team werkte door, zelfs in de stromende regen en een windkracht 6.
De verhuizing en tijdelijke opslag van onze inboedel is netjes verzorgd door Kattenberg. Vakbekwaam, rustig en netjes hebben zij al onze spullen verhuisd.
Na een perfecte verhuizing uit Friesland was het nu een kleine verhuizing binnenshuis. Ook dit "klusje" werd snel en professioneel uitgevoerd.
Al vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij Kattenberg. Dit is gedurende het gehele traject bevestigd. Snel na taxatie ontvingen we een heldere offerte met daarin de besproken optie voor het zelf verhuizen van de dozen. Op een door ons gewenst moment zijn de dozen en ander inpak materiaal bezorgd met duidelijke instructie hoe eea in te pakken en te administreren. Ondanks het slechte weer is de verhuisdag 'zonnig' verlopen. Het team was zorgvuldig met onze spullen en de splinternieuwe woning; top! Kattenberg bedankt.
Prima bedrijf! Aardig personeel
De mannen waren rustig en op elkaar ingespeeld. Ieder voerde zijn taak uit tot het klaar was. Ze waren vriendelijk.
Nemen alle stress die er toch komt kijken bij verhuizen geheel weg. Echt heel prettig samengewerkt.
Verhuizers gingen in alle opzichten voorzichtig en zorgvuldig met onze huisraad om.
Van A tot Z super service. Van verkoop tot afspraken nakomen en de verhuizing zelf. Alles verloopt vlekkeloos en de mensen allemaal zeer sympathiek! Nogmaals bedankt!
De beste keus die we hebben gemaakt. Na een maand verbouwen was het een zegen dat Kattenberg onze spullen inpakten en verhuisde.
Met vakkundigheid en overzicht zijn wij heel ontspannen verhuisd. o.a. onze antieke concertvleugel is kundig verhuisd en zorgvuldig geplaatst. ook de kunst en schilderijen zorgvuldig ingepakt vervoerd en zonder enige schade veilig overgebracht. Voor ons een zorgeloze gebeurtenis. Dank.
Deskundigheid enkwaliteit ,discreet en zorgvuldig ! Geen enkel wangeluid ,ik zou jullie zo weer nemen.
Recent had ik op korte termijn een verhuizer nodig voor het verhuizen van meubilair. Na enkele offertes opgevraagd te hebben kwam Kattenberg verhuizingen er qua communicatie en prijs het beste uit met een duidelijk verhaal over de verschillende verhuisopties. Verhuisbedrijf Kattenberg heeft ervoor gezorgd dat alle meubels goed verpakt vanaf de 4e etage de vrachtwagen ingingen en zeer snel op de nieuwe locatie werden geplaatst. Dit alles inclusief demontage en montage van een aantal meubelstukken. Al met al een zeer geslaagde verhuizing. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van de diensten van Kattenberg.
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet