Alles verliep volgens afspraak en voldeed aan onze verwachtingen.
Goed team en was fijn samenwerken met hen
Zij hebben mijn verhuizing naar Lucca/Italiē verzorgd. Het was een hete dag, veel trappen etc. Ze hadden alles vantevoren erg goed ingepakt wat ik zelf niet had verpakt. Geen gemopper, alles verliep soepel. Normaal zit je de hele dag in de spanning, niks van dit alles. Professioneel, zeer attente, behulpzame jongens. Als je dit één keer zo meemaakt wil je nooit meer anders.
Hele procedure van begin tot eind goed verzorgd.
Deskundig advies, vriendelijke mensen, prettige omgang en planningsfoutje snel en zonder problemen hersteld!
Zeer prettig
Een echte aanrader Mondial Kattenberg Verhuizingen: wat een fijn verhuisbedrijf. Ervaren met een jarenlange geschiedenis van goede service en betrouwbaar personeel. We hadden een geweldig verhuisteam: professioneel, vriendelijk, communicatief vaardig, denken in oplossingen/mogelijkheden. Toffe, snelle en keurige jongens die weten wat ze doen en hoe ze het moeten aanpakken. Onze spullen zijn goed en netjes ingepakt voor vervoer. Een familiebedrijf om trots op te zijn!
Onze printer is zwart besmeurd tevoorschijn gekomen (inkt) Nieuwe HP printer gekocht. ( €209,-)
De afspraken zijn correct en steeds op tijd nagekomen. Het betrokken personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We waren heel blij met de 'art handler' en coördinator Martijn. Er is niets stuk gegaan of beschadigd.
Het is allemaal prima uitgevoerd op de warmste dag van 2021.
Prima " ontzorgd " en snel en vakkundig uitgevoerd
Onze eerdere ervaring deed ons doen besluiten Kattenberg weer te vragen.
Wij de hebben verhuizing van ophalen, een jaar de inboedel opslaan en in onze nieuwe woning alles opnieuw installeren als ontzorgen ervaren. Een team van vriendelijke medewerkers die goed werden aangestuurd.
Prima verhuizing, ook qua voorbereiding. Efficient en vakkundig.
Alles verliep perfect.
deskundig, vriendelijk, accuraat personeel. Van a tot z goed verzorgd en begeleid. Goed materiaal. Zijn flexibel en komen afspraken na.
Deskundig vriendelijke personeel
Van het eerste meubelstuk tot de laatste doos, alles werd met zorg behandeld. In alle rust en met veel deskundigheid is onze inboedel verhuisd. Zeker een grote aanrader bij een verhuizing. 100% een aanrader als je een zorgeloze verhuizing wenst.
Alles was geweldig ondanks de hitte van die dag !!
Onderzijde van een onzer banken gescheurd door m.i. niet juiste ondersteuning toe een zijde op de punt van de laadklep stond. Beschadiging zit op een niet zichtbare plaats maar toch.
Wat een keurig enthousiast vrolijk hardwerkend team. Verhuizen in 30 graden en geen kick zucht of steun geven en maar doorgaan. Topteam en het was nog super gezellig ook.Thnks mannen voor alles.
Zeer klantvriendelijke, professionele verhuizers. Voorzichtig met de spullen.
Alles vlot geregeld, prima verhuisd en opgeslagen. Prettige samenwerking. De verhuizers werken netjes en hard en houden ook een goed humeur als het even tegenzit.
Komen op tijd, doen rustig en netjes hun werk en wordt weer netjes afgeleverd. Wasmachine en wasdroger aangesloten en in twee richtingen horizontaal gesteld. Transport steunen aangebracht.
Het vertrouwen, wat we hadden na het offertegesprek met de vertegenwoordiger van Kattenburg, is door de verhuizers voor de volle 100% waargemaakt. Vanaf het begin tot het eind is alles op een efficiënte en zorgvuldige manier uitgevoerd door een goed team en alles volgens de planning. Tot nu toe (nog niet alles is uitgepakt) nog geen enkele schadegeval geconstateerd.
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet