de verhuizers toonden veel inzet, snelheid van handelen en teamwork. Namen zelf contact op met hoofdkantoor over de eindafwikkeling van de verhuis. Wij hebben zelf ingepakt en dat doen we een volgende keer zeer waarschijnlijk niet.
Deskundige en vriendelijke verhuizers. Verhuizing is zeer soepel verlopen. Volgende keer weer met Mondial Kattenburg.
Netjes en rustig werd er met de meubels om gegaan door de verhuizers.
Onze inboedel heeft bij Kattenberg opgeslagen gestaan en is er weer in uitstekende staat eruit gekomen. De verhuizing zelf verliep goed met vriendelijke en kundige verhuizers. De communicatie over de verhuizing zelf verliep ook goed.
Spullen in de opslag laten zetten. Beide keren prima contact en overleg met de verhuizers. Zorgvuldig met Spullen omgegaan en doen bij vragen wat extra als dat nodig is.
Alles was super goed geregeld, afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken. De service was prima. De medewerkers waren keurig netjes en hebben overal geholpen waar maar mogelijk was. Echt een aanrader Kattenberg Verhuizingen!!
Zie boven
Een fijn team met vriendelijke vakmensen. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Concurrentie was voordeliger maar gaven niet het juiste gevoel. Onderdeel van het juiste gevoel was dat de voorman en de taxateur vooraf nog even kangs zouden komen. Dit bezoek heeft echter nooit plaatsgevonden en derhalve niet de maximale score.
Voor de derde keer verhuisd met Kattenberg. Ervaring is ronduit top! prima personeel, flexibele instelling, creatieve oplossingen. Normale prijs. Ik kan ze iedereen van harte aanbevelen!
Ben zeer tevreden.
Ik heb de verhuizing als zeer prettig ervaren. Ze hebben uitstekend werk verricht. Ze zijn erg flexibel denken mee.
Heel erg fijn verhuisbedrijf, nette en leuk personeel.
Uitstekend.
De intake was gezellig en informeel. In de aanloop naar de verhuizing waren er enkele contactmomenten. Op de inpakdag waren er eerst 2 en 's middags 5 mannen aan het inpakken. 's Avonds stond alles in dozen klaar. Op de verhuisdag werden kasten en bedden gedemonteerd. Waarna alles de verhuiswagens in ging. Voor lunchtijd reden we al naar ons nieuwe adres waar in no time werd uitgeladen. 1 man was bezig met montage van kasten en bedden en het ophangen van lampen. Geweldig wat is er hard gewerkt door iedereen. Stuk voor stuk sympathieke mannen, die tijd namen om even pauze te houden voor koffie met wat er bij. En als we aan onze jongste zoon vragen wat hij het mooiste vond: Ik heb Engels gesproken met een Rus die alles boven zijn hoofd tilde.
Ik zag erg tegen de verhuizing op, maar ik had niet verwacht dat alles zo gestroomlijnd zou verlopen. Ten eerste kwam de heer Kattenberg de situatie opnemen. Er werden afspraken gemaakt wie wat zouden doen. Om 8.00 uur 's morgens kwamen Jacco, Mathijs, Wim en Henry en begonnen gelijk. Om 11.00 uur hadden ze alles in de verhuiswagen en gingen richting appartement. Daar werd alles netjes op de plaats gezet. Ze moesten zelfs meubels demonteren om alles binnen te krijgen, maar ze kregen het voor elkaar. Om 16.00 uur zaten we aan de koffie en stond alles op de plaats. Ik had niet verwacht dat alles zo vlot en gezellig zou verlopen. Pluimpje af!
fijne, kundige verhuizers die voorzichtig te werk gaan en alles goed inpakken zodat het niet beschadigd. ook fijn dat ze de bedden, en bureau's uit elkaar halen en weer in elkaar zetten en de lampen van eraf halen.
Vriendelijke en deskundige verhuizers, die op een rustige manier alles snel geregeld hebben. Prima ervaring.
De verhuizers zijn vriendelijk, zorgvuldig en praktisch. Er wordt snel en kundig gewerkt en met zorg.
Uitstekend.
Goed geregeld nette weknemers , en zijn deskundig.
Fijn gesprek vooraf, de jongens die verhuizen erg vriendelijk! Top bedrijf!
top
Prima verhuizers. Wij zijn uiterst tevreden over Kattenberg. Ze gaan voorzichtig met de spullen om, ook tijdens de opslag van onze inboedel. Als je gaat verhuizen, of je huis gaat verbouwen en niet wilt dat de meubelen in de weg staan, dan is opslag bij Kattenberg een prima oplossing.
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet