Verhuizing is door kattenberg naar volle tevredenheid verzorgd. Tot aan het eerste telefoontje voelde het al goed. Verder hebben wij op de dag voor de verhuizing niks hoeven te doen. Alles werd geregeld. ‘S avonds zaten wij al in het nieuwe huis voor de buis op onze eigen bank.
Erg goed bevallen!
Helaas is het eind resultaat niet wat we hadden verwacht en strookt ook niet met onze eerdere ervaringen met dit bedrijf. Er kan altijd iets mis gaan, mensenwerk. Maar als het mis gaat en je laat het daarna zo afweten als bedrijf, tja.
Zelfs op de vrijdagavond werden de verhuisdozen nog omstreeks 21.00 uur afgeleverd. Vanwege oponthoud in het verkeer weliswaar later dan afgesproken, maar ze werden nog wel afgeleverd. Petje af.
Alles volgens afspraak goed verhuist. Zeer tevreden
Prima service het betalingssysteem was een beetje beschamend op straat de creditcard werkte niet daardoor moest ik naar een bank . Zorg dat je per creditcard kan betalen of online. Het kwam dwingend over
's ochtends om 7.30uur stonden ze voor de deur, 5 man sterk. Eerst even een rondje door het huis om alles door te spreken en binnen no time waren de mannen aan de slag. Super efficiënt, maar nog belangrijker, super vriendelijk. Fijn dat ze je alles uit handen nemen, kasten uit elkaar, bedden uit elkaar, dozen mee, schilderijen (met de grootste zorg) mee en heel fijn dat er voorzichtig wordt omgegaan met de spullen die grote (emotionele) waarde hebben. Ik voelde me echt geholpen die dag. Enige minpunt, er kan wel eens wat mis gaan, waar mensen werken worden wel eens fouten gemaakt. Maar jammer dat niet alles is gemeld. We hebben achteraf dingen kapot teruggevonden. Ook zijn de kasten niet in terug gezet zoals ze uit elkaar zijn gegaan, dus ook daar moesten nog wat herstel werkzaamheden verricht worden. Neemt niet weg dat ik bij elke volgende verhuizing zeker weer voor Kattenberg zou kiezen.
De verhuizing was een feestje!
De verhuizing is heel ontspannen, vlot en soepel verlopen. Op de dag zelf kort met de verhuizers het huis door om aan te geven wat mee moet en wat niet (of andere zaken). Daarna kort overleg tussen de verhuizers onderling waarbij de taakverdeling gemaakt werd en vervolgens start het uitruimen. In korte tijd was mijn hele inboedel in de verhuiswagen geladen. Tussendoor af en toe een vraag aan mij of een kleine toelichting. Bij aankomst in mijn appartement ging het vergelijkbaar. Een rondje om aan te geven welke ruimte waar is, beoordeling door de verhuizers hoe spullen uit te laden, taakverdeling en lossen maar. Het geheel liep als een goed geoliede machine. Ik heb me deze dag nergens druk om hoeven maken. Kon geheel ontspannen mijn verhuizing doen. Heerlijk!
Netjes op tijd, fijne verhuizers. Snel en deskundig, niets beschadigd
goed geregeld, goede prijs en keurige verhuizing,
Ik ben uitermate tevreden over de wijze waarop de communicatie en de uitvoering van de werkzaamheden heeft plaatsgevonden.
Wegens ernstige rugklachten kon ik niets doen. Boys hebben ons ook met andere zaken enorm geholpen. Petje af.
Deskundig en professioneel wegen mijn spullen verplaatst van mijn oude naar niet huis
erg goed
Het was een vrolijk, daadkrachtig team. Er werd hard gewerkt, voorzichtig & zorgvuldig met de spullen omgegaan en telkens waar nodig rustig overlegd met elkaar en ons. Dat daarnaast de problemen die zich voordeden (en door ons veroorzaakt) creatief en met behoorlijke inzet werden opgelost was ook enorm geruststellend. Kortom: wat wil een mens nog meer?
Vanaf het eerste contact tot de levering in Italië was een zeer prettige ervaring. Jelle en zijn team verhuizers hebben bijna geruisloos gewerkt, alles zeer zorgvuldig ingepakt en vervoerd. Altijd waren er korte lijnen en kon ik, zo nodig, op elk moment telefonisch contact maken. Vanwege een onverwachte situatie was mijn eigen vertrekdatum met de auto uitgesteld en kon ik niet aanwezig zijn tijdens de levering in Italië. Direct kwamen zij met oplossingen en zijn zeer flexibel in de mogelijkheden. Ik ben erg blij met deze ervaring, ze hebben echt de zorgen die ik had weggenomen.
Superverhuizing gehad! Wat een werk hebben deze mannen verzet, wat kleine dingen die we vergeten waren, pakten ze keurig in en stonden in ons nieuwe huis ook weer keurig in de goeie kamer, zodat we het zelf zo weer in konden ruimen, zonder te hoeven zoeken!
Complete inboedel 5,5 maanden opgeslagen en netjes op de afgesproken datum weer netjes afgeleverd en geïnstalleerd op ons nieuw adres, dat alles in 1 dag.
Keurig, wij zijn blij met ons besluit om de grote zaken t e laten verhuizen!!
Super and zeer professioneel team Alles tip top
Een prettige ervaring gehad met dit bedrijf! Een verhuizing uit ons huis, spullen naar de opslag en de verhuizing later naar ons nieuwe huis. Zeer vriendelijk personeel dat erg voorzichtig met je spullen omgaat!!
Snel, adequaat en netjes geholpen
Het was een heel prettige ploeg, die onze verhuizing regelden, in goed overleg namen zij ons alles uit handen.
De verhuisdag was een bijzondere ervaring. Met een ‘big smile’ op het gezicht kwamen de 4 vriendelijke verhuizers van Kattenberg naar ons oude adres om onze spullen op te halen. Vooraf hadden we al goede documentatie gekregen met tips & trics om de verhuizing vlotjes te doen verlopen. En het gíng vlotjes! Van 8 uur tot half 11 de wagen volgeladen en om half 3 was de auto weer leeg. Na afloop stond de ‘big smile’ nog steeds op de gezichten van de 4 verhuizers. Alles perfect verlopen. Voor ons is Kattenberg een aanrader!
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet