Het team van Mondial (onder leiding van Daniel) heeft ons heel goed geholpen met de verhuizing. Alles netjes ingepakt, uit elkaar gehaald, verhuisd en weer in elkaar gezet. Ze gingen pas weg toen ik tevreden was, en waren zeer zorgzaam en netjes met de spullen en het nieuwe huis.
Wat een toppers zijn "jullie" mannen. Vriendelijk, vrolijk, meedenkend, behulpzaam, netjes. Waar je denkt hoe kan alles in 1 dag over gehuisd worden, dat doen zij gewoon.
Prettige kennismaking met zowel taxateur als verhuisteam; betrokken en deskundig, beleefd en zorgvuldig. Goed overleg over o.a. tijdsindeling (waar te slapen en hoe laat te eten e.d.) Vlot en relaxed gewerkt.
Uitstekend!
Afspraken goed nagekomen. Alles keurig meegenomen en op de nieuwe bestemming op de juiste plek gezet. Zorgvuldig met alles omgegaan.
Meerdere malen met Kattenberg verhuisd naar volle tevredenheid. Kattenberg ontzorgt echt, bovendien zijn de verhuizers heel professioneel, geduldig en aardig.
We zijn al 3 keer verhuisd door jullie en ook deze keer weer heel fijn.
De verhuisdag was een relaxte gezellige dag door de leuke vakkundige mannen van Kattenberg. Alles gaat snel en in goed overleg. Echt top.
Aardige jongens.
Vanaf het eerste contact verliep alles heel Sopele
Bedrijf houdt zich aan afspraken. Kontakten lopen gesmeerd. Personeel beschaafd en vriendelijk.
We zijn erg blij dat we in zee gegaan zijn met Kattenberg verhuizingen! Een leuk team van sterke, handige mannen heeft alles netjes overgebracht naar het nieuwe huis. De handyman heeft nog 6 lampen opgehangen waardoor we het gevoel hadden al heel snel thuis te zijn. Een aantal dozen stond niet in de goede ruimte. Vandaar dat het net geen 10 geworden is.
De mannen hebben in tempo alles ingeladen. Fijn was ook dag op de uitpakdag alles snel weer uitgepakt was en snel in elkaar stond. Wij konden zelf ook bezig gaan met uitpakken, er was weinig hulp van ons nodig. Enige kritiekpuntje is dat sommige spullen wat te dicht op elkaar waren gepakt en toch wat ontwricht waren geraakt.
Zeer professioneel , attent , zorgvuldig en enorm behulpzaam.
Professioneel bedrijf, fijne mensen, gaan gestructureerd te werk.
De verhuizers waren zeer bekwaam en voorkomend. Ze werkten hard door en deden voorzichtig met onze spullen.
Enige opmerking is dat er bij aankomst maar 1 verhuizer in plaats van afgesproken 3 kwam. Deze persoon heeft bijna het hele huis alleen leeg gemaakt (petje af voor de medewerker) gelukkig kwam er later iemand bij. Ondanks dit kleine onvolkomenheid een geweldig goed georganiseerde verhuizing gehad.
Nvt
De verhuizers hebben ons op een rustige en professionele wijze verhuisd. Wij hebben hier een goed gevoel aan overgehouden. De verhuizers waren vriendelijk en zeer klantgericht. Zij stelden ons op een prettige manier op ons gemak tijdens deze hectische dag.
Nette en vlotte benadering. Alles verliep volgens afspraak. De medewerkers waren/zijn stuk voor stuk nette, hardwerkende mensen. Kortom, geweldig!
Mijn ervaring is positief. Ik heb wel wat positieve kritiek. Het betrof bij mij een opslag van een week van de spullen van een bovenverdieping. Ik kreeg daarom te maken met 2 verschillende ploegen. Iedere ploeg met profs en leerlingen. Hierdoor gingen er een paar dingen mis en duurde het langer dan noodzakelijk. Dit betrof met name het demonteren van kasten en een groot 2 persoonsbed met techniek. En dus ook het monteren door een andere ploeg. Ik kon er toevallig helemaal bij zijn om aanwijzingen te geven. Ook door het wisselen van de ploeg gingen er schroefjes verloren, die later moesten vastgezet.
Prima mensen die hun vak goed verstaan. Alles prima op orde.Top..
Alles is prima gegaan deze dag.
iK BEN AL JAREN KLANT BIJ DEZE VERHUIZER EN HET WAS ALTIJD NAAR ONZE ZIN. gEEN KLACHTEN DUS!
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet