Exact op tijd verschenen, onze piano keurig ingepakt en dezelfde middag elders bezorgd.
Goed meedenken en niet bang aan te pakken. Erg zorgvuldig met de spullen. Prima prijs-prestatie verhouding
Hardwerkende en gezellige medewerkers, bij het inpakken en verhuizen. Wat vooraf werd afgesproken, is nagekomen,
Ze kwamen, zagen en overwonnen, die vier van Kattenberg. In no-time waren al mijn spullen ingepakt, vervoerd en weer uitgeladen op mijn nieuwe adres. Grootste verrassing van de dag: mijn best wel gammele kasten werden gerepareerd en steviger dan ooit op hun nieuwe plek gezet. Sterk werk en sterk aanbevolen!
4 mannen die er twee dagen zijn om ons te helpen. Dat is de kern van onze ervaring met Kattenberg. Ze zeggen het niet alleen in de voorbereiding, ze doen het ook: ontzorgen. Er is steeds doorgewerkt, want er moest veel gebeuren, maar als er iets was waar we mee zaten, was er tijd voor rustig overleg. En uiteindelijk was alles na 2 dagen gewoon netjes klaar. Heel erg bedankt.
Vanaf de eerste afspraak tot en met de afronding van de verhuizing, het ophalen van de verhuisdozen, is alles op rolletjes verlopen. Betrokken, enthousiast en zorgvuldig is er gedemonteerd en gemonteerd! Zeer voorzichtig werd omgegaan met voor ons waardevolle spullen. Wat een verademing zo’n collegiaal team te zien werken. Ik kan u geen betere verhuizer adviseren dan Kattenberg!
De verhuizing was kort van tevoren bekend en niet alles kon mee. Professioneel, betrokken en flexibel werd de verhuizing tot in de puntjes geregeld.
Ik had het idee dat er te weinig personeel was ( 3 man). Bij het losadres moesten danook 2 man extra personeel worden ingezet. Dozen soms niet op de juiste plek neergezet Soms ging met wat ruw om met de spullen. Enkele kleine stootplekjes op de muren en van en boekenplank kast en hoekje beschadigd. Handyman was vakkundig en snel met de demontage en montage vd kasten en ophangen vd lampen .Fiets buiten de stalling geplaatst. Niets van gezegd. Zag ik s' avonds pas. Sleutels vergeten af te geven Later opgestuurd.
Goed bedrijf , fijne verhuizers, voor ons de laatste keer want verhuizen doen we niet meer….
Fijn en goed contact en vlotte zorgvuldige verhuizing
De geleverde dozen hadden handiger gekund. Liever uitvouwdozen dan dozen die met tape geplakt moeten worden.
Harde werkers, snel ingepakt als verhuisd
Het verhuizen met Kattenberg heeft ervoor gezorgd dat wij snel, vakkundig, met veel plezier en een glimlach naar onze nieuwe stek in Almere zijn verhuisd. De medewerkers waren vriendelijk, bereidwillig, adviserend en enthousiast. Prettig om mee samen te werken. Wat een energie. Daarnaast heeft Kattenberg ervoor gezorgd dat wij ons goed hebben kunnen voorbereiden op onze verhuizing door het verstrekken van informatie, de nodige verhuisdozen en inpakpapier.
Ze komen op tijd. De medewerkers zijn zorgvuldig en zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles staat weer op zijn plek in de nieuwe woning. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kattenberg verhuizingen.
Prettige ervaring met Kattenberg verhuizingen. Fijn personeel, harde werkers, goede sfeer en zeer professioneel. Contact zeer prettig, communicatie goed, prijs scherp.
Prima, op tijd. Behulpzaam en vriendelijk En netjes omgang met de goederen.
Als omschreven. Hardwerkende mannen, snel en vakkundig.
Met de heer Kattenberg goede afspraak gemaakt, hoe en wat wij wilden tot betrekking van de verhuizing. Zij kwamen ruim op de afgesproken tijd en verplaatsten alles in 2 containers alles wat je vroeg deden ze waren erg behulpzaam. Bij de oplevering van ons nieuwe huis werden de containers volgens afspraak gelost. Alles op juiste plaats gezet en in elkander gezet. Met deze verhuizer waren we dik tevreden. Fam Smink
Er word zorgvuildig met je verhuisspullen omgegaan. Deskundige verhuizers. Zeer sociaal naar de klant toe en beleefd. Echt een aanrader.
Door omstandigheden ging de verhuizing niet door en dit is netjes opgepakt.
Verhuizing zorgvuldig en vlot uitgevoerd voor een nette prijs.
Goede uitleg hoe de zaken worden aangepakt. Tussen de eerste contacten t/m de levering van de spullen op het nieuwe adres, was er altijd ruimte om wensen aan te passen.
Kleine verhuizing die snel, vriendelijk en netjes is geregeld. Goede service.
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet