Formulier wordt te vroeg naar mij gezonden. Verhuizing bestaat uit twee delen, namelijk inpakken in container. In Indonesië moet blijken of uw team alles goed heeft gedaan. Lijst van collies met inhoud is niet achter gelaten in Nederland of via de mail aan mij gezonden. Kan nu niet overleggen met mijn opdrachtgever in Indonesië. Moet nu afwachten tot dat alles in Lombok is.
Vriendelijkheid personeel, vlot werken, misschien te vlot
Prima service, vriendelijk team, volgens vooraf opgegeven schema, geen schade
De rustige uitstraling en vriendelijkheid, hebben mij zeer goed gedaan.
1 medewerker is uren bezig geweest om al mijn werkstukken van keramiek en beeldhouwwerk zorgvuldig in te pakken. Top! Twee zware glazen vitrinekasten werden na overleg met mij niet gedemonteerd, maar zorgvuldig ingepakt en in z'n geheel in de opslag box gezet.Scheelt straks een hoop werk en minder kans op breuk.
Zeer tevreden over in totaal 3 verhuizingen en een opslag periode van ruim 2,5 jaar. Verhuizingen verliepen allemaal vlekkeloos zonder schade of problemen. Indien er complicaties optraden (door een auto die niet meer soepel bleek te rollen om zodoende opgeslagen te kunnen worden) werd dit uiterst geduldig en voorzichtig opgelost. Ook bij vragen of wijzigingen werd ik uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen. In het verleden ook met andere verhuisbedrijven gewerkt, maar Kattenberg steekt er met kop en schouders boven uit. Hoewel een verhuizing veel stress met zich mee kan brengen, heb ik dit absoluut niet ervaren door de vriendelijkheid van de medewerkers. Heel veel dank!!
Kattenberg is voor ons de absolute topper! Helaas hebben we dit keer vergeten een foto te maken. Voor ons was direct duidelijk dat we opnieuw met hen wilden verhuizen, ondanks dat de kinderen riepen dat zij het wel wilden doen :--)) Deskundigheid en klantvriendelijkheid gaat hand in hand. Je hoeft je nergens zorgen over te maken en het is alweer simpelweg een leuke dag geworden! Chapeau heren.
Goede service en vakkundige verhuizers.
Een goed georganiseerd team prettige samenwerking en alles volgens afspraak
Goede kwaliteit
Goede verhuizers ,vriendelijk en zien er verzorgd uit en weten wat ze doen
Vriendelijke en nette mensen. Prettig samengewerkt.
Verhuisteam is niet alleen vriendelijk maar ook deskundig en staat open voor vragen en wensen binnen de grenzen vd mogelijkheden.
De deuren van de kasten hangen scheef en zijn niet goed teruggeplaatst
Vriendelijke en competente team Goede reactiviteit en uitvoering op korte termijn
Lamp gebroken. Nog steeds geen voorstel voor vergoeding gekregen.
Stikkers voor op de dozen.
keurig en correct
geen alles ok!
zeer klantvriendelijk
Het inpakken was volgens afspraak, al hoewel ik zelf hard heb meegewerkt en het team dus eerder naar huis kon. Maar bij het uitpakken hebben ze de helft niet hoeven doen omdat de ruimte er niet was, ook een tijdwinst van zeker een aantal uren. Maar daar tegenover stond niet even de servieskast in ruimen ,omdat dat niet op de offerte stond. Dit in het kader van wat ik allemaal voor werk heb verzet wat helemaal niet hoefde valt me dat tegen. Ans van assenbergh
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet