geheel tevreden
Op een zeer prettige en deskundige wijze heeft onze verhuizing plaatsgevonden. Vooraf zijn we goed geïnformeerd en hebben de nodige tips gekregen mbt het inpakken van de huisraad en over de opslag van onze inboedel. Een kleine schade (spiegel defect) werd adequaat opgepakt, we hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. We bedanken het team voor hun inzet en klantgerichtheid.
Tot in het geringste (voor zover je van gering kunt spreken) zijn de afspraken en beloften zeer correct nagekomen
geen
Zo doorgaan
Communicatie
Fantastische verhuizing, inpakken onverwachts vervroegd, toch ging alles op rolletjes en is het verhuizen en de opslag en de vervolg verhuizing vlekkeloos verlopen, het kon niet beter.
Goede, correcte en nette afhandeling van zowel het eerste contact tot en met de verhuizing toe.
Heel goed georganiseerd, werken vlot. Het team is netjes en is vriendelijk.
Uitstekende organisatie, zeer vakkundig en zeer plezierig om mee te mogen samenwerken. Een aanrader!
zeer goed betrouwbaar bedrijf
Netjes omgegaan met de spullen. Deskundigheid en vriendelijkheid van het verhuisteam.
Keurig nette en deskundige v erhuizers.
uitstekend zo
Oosteinderweg 106