ik kan niet alles beoordelen, daar mevrouw zelf ook bepaalde zaken heeft geregeld. Zij is tevreden
Vriendelijkheid, deskundig, snel. Er was wat vertraging maar ze riepen een extra man op 👍
Zeer deskundig Goede sfeer Vriendelijke enthousiasme verhuizers
Tot in de puntjes geregeld, enthousiaste verhuizers en perfect werk geleverd!
Kasten uit en in elkaar. Perfect geregeld. Meneer Waijer verdiend een standbeeld. Prima op tijd. Verhuizing is prima verlopen. Complimenten over de aanpak. Alles netjes ingepakt zodat er geen schade kan ontstaan.
De verhuizing ging gesmeerd.
Ik ben dubbel en dwars tevreden, alleen werkt denk ik het invullen niet goed, ik geef jullie een dikke 10 en de hele lijn wordt groen
Zeer vriendelijk deskundig team. Eerst goed doornemen wat mee moet en wat niet en hoe aan te pakken en daarna snel en vakkundig doen. En bij twijfel vragen.
de uitgestraalde rust en het begrip voor de situatie, was prettig om tegenaan te leunen.
Zeer klantvriendelijk; professioneel en een deskundig en vermakelijk verhuisteam. Daadwerkelijk ontzorgen bij verhuizing. Prijs- kwaliteitverhouding uitstekend t.o.v. Andere aanbieders.
Vriendelijkheid verhuisteam
Voorzichtig omgegaan met de huisraad. Zeer vriendelijke en rustige verhuizers die alle stress wegnamen. Alle tijd genomen voor in- en uitladen. Complimenten voor Willem en Dennis.
Ging prima
bekwame, vriendelijke en hardwerkende verhuizers
Vriendelijk verhuisteam, keiharde werkers. Compliment!
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet