service, kennis, snelheid, gezelligheid
Alles even nakijken of alles is mee gegaan.
Verhuisteam is erg flexibel en deskundig. Gaan met de grootst mogelijke voorzichtig om met de meubels.
Buitengewoon deskundige verhuizers!
Enige verbeter puntje: alle dozen zodanig neer zetten dat in 1 keer de nummers vd dozen te zien zijn. Nu moest ik extra veel tillen omdat de nummers vaak aan de achterkant zaten.
Zeer vriendelijk en professioneel personeel! Niets was te veel en alles deden zij met een glimlach. Al met al een top verhuizing!
Positief dat na het verkeerd opbouwen van het bed na het halen van de dozen deze fout direct werd hersteld. Onze complimenten.
We zijn heel tevreden over de geleverde service. Een fantastisch team met hart voor de klant. Professioneel en vakkundig en uitermate vriendelijk. Een absolute aanrader!
Zou niet direct weten.
Zorgvuldig inpakken met verschillende kratten en dozen. Meedenken/ideeen medewerkers.
Zeer vriendelijk, vakkundig en flexibel, top!
Complimenten! We hebben nu al 3 keer van jullie diensten ge bruik gemaak en de kwaliteit is iedere keer op hetzelfde hoge niveau. Met name de uitstekende onderlinge sfeer tussen jullie medewerkers en de behulpzaamheid van iedereen is echt uitzonderlijk.
Heb een kapotte lamp wat nog niet vergoed is.
Wij hebben een internationale verhuizing naar Zimbabwe gedaan met vervoer van onze huisraad per zeecontainer. Alles was bijzonder goed ingepakt waardoor er geen schade was ontstaan.
Well organized, precise job, even unforeseen circumstances they were creative and effectively solved major problem
Super verhuis team. Zeer deskundig en professioneel
Niks aan toe tevoegen.
Zeer vriendelijke verhuizers
Jullie zijn gewoon een prima verhuisbedrijf met gevoel voor de dienstverlening.
Deskundig, pragmatisch en gevraagd en ongevraagd advies en meedenken met de klant.