Om 0700 al op de stoep, kopje koffie drinken en dan ging het los. Om 1315 was alles over en op z’n plek. Geweldige ploeg mannen.
Deskundig verhuisteam, snel en adequaat. Pakken je spullen in een tempo in, dat niet te evenaren is. De mannen ontzorgen. Hebben overal een oplossing voor. Zijn zeer klantvriendelijk.
Bij het opnemen van de mogelijke opdracht werd op een duidelijke en vriendelijke wijze uitgelegd op welke wijze en hoe de verhuizing plaats zou vinden. Conform afspraak heeft de verhuizing plaatsgevonden. Een deskundig verhuisteam, die ondanks de warmte de verhuizing en de (de) montage van een aantal goederen vakkundig heeft uitgevoerd. De (leen) verhuisdozen hebben voor onszelf het een stuk makkelijker gemaakt.
Na 44 jaar verhuizen dat is me wat. Maar dank aan deze mensen is het allemaal fantastisch geregeld en gegaan. De service voor Tijns en nu na de verhuizing is erg goed.
De verhuizing afgelopen week verliep perfect. Met een verhuislift vanaf de 7e etage zijn al mijn spullen netjes naar beneden gebracht en in het nieuwe huis zijn de meubels weer meteen in elkaar gezet. Om 07.30 uur begonnen en om 14.00 uur stond alles op zijn plek. Heel erg bedankt allemaal voor de verhuizing zonder stress; ik vond het een gezellige dag!
goedemorgen, leuk om te lezen, dank voor de positieve beoordeling, fijn dat we voor u de stress uit de verhuizing hebben kunnen halen. Veel plezier in de nieuwe woning! Lauwrens de Jong, directeur Verhuisbedrijf Henneken
Vanaf eerste contactmoment tot en met de dag van de verhuizing, is alles duidelijk gecommuniceerd en de feitelijke verhuizing is geheel volgens afspraak verlopen.
Vanaf het eerste contact tot aan de afronding verliep alles bijzonder prettig. De communicatie was helder en duidelijk, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. De verhuizers waren vriendelijk, attent en gingen zeer zorgvuldig om met mijn spullen. Dankzij hun professionele en betrokken aanpak verliep de verhuizing soepel en zonder zorgen.
Goede en attente follow ups van zowel Henneken als uiteindelijke Ierse afleverleverancier. Installatie verliep rommelig en ‘monteur’, ondanks zeer vriendelijk, had geen ervaring met installatie van geïnstalleerde producten. Moesten zelf helpen met in elkaar zetten.
Het verhuisteam kwam rond 7:30 uur aan en gingen direct aan de slag. Alles goed verpakt en ingeladen. Ons verzoek om onze wasmachine en droger naar beneden te brengen ( werd niet mee verhuisd) hebben ze direct voor ons gedaan. Op ons nieuwe adres hebben ze ons dressoir via de trap naar de eerste verdieping moeten sjouwen, en deze was echt niet licht en behoorlijk groot. Complimenten!
Duidelijke comunicatie. Hard werkende jongens. Alles netjes verhuist. Top!
Alles tot in de puntjes geregeld Fijn personeel die graag met je meedenken
Voor de derde keer gebruik gemaakt van Mondial Verhuisbedrijf Henneken. Dat zegt genoeg. Ook deze keer weer uitstekend ontzorgd. Alles verliep prima, het was gezellig en zeer professioneel. Van harte aanbevolen. Niet verder zoeken naar ander verhuisbedrijf.
de verhuizing door Henneken is vlekkenloos verlopen. Snel, deskundig en uitstekende service
Wij wachten nog steeds op de schaade vergunning !
Best wel stressvol zo’n verhuizing maar als je dan ziet hoe de mensen van Henneken met je spullen omgaan geeft dat een gerust gevoel, het komt goed! En ze zijn nog gezellig ook.
Helemaal top - kwamen op tijd om een en ander in te pakken in en weg te halen in Nederland en paar weken later kwam alles zonder breuk of anderszins weer netjes aan in London, Engeland. Vriendelijke mensen - van start tot finish.
Goed meedenkend, helaas was de afhaaldatum/tijdstip niet met de juiste persoon gecommuniceerd. Ook leken twee delen niet direct meegenomen zijn en heb ik erover gebeld. Aflevering was niet gecommuniceerd, heb ik zelf over gebeld en werd een tijdstip voorgesteld waarvan ik had aangegeven niet thuis te zijn. Uiteindelijk is alles goed gekomen, (de)montage is prima verlopen en het team bij aflevering deed meer dan hun best.
Henneken maakte onze verhuizing stress vrij, makkelijk en vlot. Vanaf het eerste contact tot aan het afleveren van onze goederen was het een prettige samenewerking. De communicatie was snel en duidelijk, de support rondom het inklaren van onze goederen was super en als laatste het verhuisteam was top. Ze gingen netjes te werk en waren super vriendelijk. Alles wat ik gehoopt had tijdens een stressvolle verhuis periode. Ik hoop niet snel weer te verhuizen maar mocht het zo zijn weet ik wie ik ga bellen!
Henneken wist heel flexibel om te springen met onze omstandigheden. Iedereen is zeer prettig in de omgang, denkt mee en werkt hard. Absoluut een aanrader!
In verband met een stevige verbouwing moesten wij onze inboedel van de hele benedenverdieping gedurende een maand kwijt. Door het op te laten slaan, inclusief ophalen en terugbrengen zijn wij danig ontzorgd. Je komt er namelijk dan pas achter hoeveel spullen je hebt verzameld. Binnen een half uur stond alles in de vrachtwagen.
Het was geweldig !! Wat een fijne mannen die de verhuizing deden, heel aardig , behulpzaam! Ik maak al een week lang reclame voor jullie ! Echt super
The move went very smoothly
Alle afspraken goed nagekomen. Verhuizers gingen zorgvuldig om met onze spullen en regelden het in- en uitladen op een rustige en toch vlotte wijze. Vriendelijk in contact en bedrijf was goed bereikbaar. Volgende keer weer.
Overall satisfied.
Highly recommend this company for a professional and smooth relocation. They took care of the import from the UK to the Netherlands and made it as quick and painless as possible.