Goeie inschatting gemaakt, verhuisdozen op tijd geleverd, ondanks winterse weer op tijd op verhuisdag, inloopmatten gelegd en vriendelijke, behulpzame verhuzers.
verhuizing is heel soepel gegaan. ook retour halen van de verhuisdozen is snel geregeld.
Prima ervaring, zou ik iedereen aan kunnen bevelen. Complimenten vooral voor Thijmen, die in minder dan één dag alles keurig heeft ingepakt. Maar ook de andere mannen hebben hard gewerkt en prima werk verricht.
Wat een zorgeloze verhuizing! Veel aandacht voor waardevolle spullen en een heel plezierig contact met de medewerkers. Zeer aanbevolen!
Nog nooit zo’n soepele verhuizing mee gemaakt. Goede begeleiding vooraf, met goed advies. Harde werkers die zorgvuldig omgaan met de spullen, meedenken en werkelijk alles uit handen nemen. De juiste dozen in de juiste kamer, bedden uit halen en in elkaar zetten. Super fijn team en beveel het iedereen aan.
Vakkundig, betrouwbaar en niets is ze teveel. Over de jaren komen we nog steeds dezelfde (vakkundige) medewerkers tegen aangevuld met nieuwe jonge enthousiaste mensen. Verhuizen is toch altijd een stressvolle gebeurtenis maar zij zorgen dat het allemaal voor elkaar komt, op tijd en correct.
Een zeer klantvriendelijk bedrijf!
Alles is keurig conform de afspraken gegaan. Deskundige en vriendelijk personeel.
Voorzichtig, meedenkend en behulpzame verhuizers
Alles wordt uit handen genomen tijdens de verhuizing. Ik ben zelfs maar even boodschappen gaan doen, omdat er voor mij niets te doen was. Hele aardige mannen die van aanpakken weten. Ook heel fijn dat er verhuisdozen worden geleverd en weer worden opgehaald.
Zoals afgesproken verschenen de vijf verhuizers met hun vrachtwagens om kwart voor acht in de ochtend. Na een rondje door het huis te hebben gemaakt, gingen de mannen meteen aan het werk. In een sneltreinvaart werden de dozen en meubels in de vrachtwagens gebracht. Alle dozen en losse onderdelen van kasten waren door gestockeerd met plaats van bestemming.De mannen gingen heel zorgvuldig te werk. Sommige dingen werden ingepakt met plastic en werden vervoerd in kisten om beschadiging te voorkomen. Rond de middag stond alles in de vrachtwagens en gingen ze naar het nieuwe adres. Ook daar werd eerst een rondje door het huis gedaan. Daarna gingen ze direct weer aan de slag met uitladen en alles in de goede ruimtes neer zetten. Aan het einde van de middag stond alles op zijn plaats. In de paar korte pauzes die ze inlasten, kon er even ontspannen gekletst worden. Wat een harde werkers! Een top team!
Snelle en adequate reactie met persoonlijk bezoek en opname. Duidelijke offerte met omschrijvingen. Geweldig stel vriendelijke en snelle jongens die de verhuizing uitvoerde, met zorg voor en om de spullen.
Precies op de aangegeven tijd arriveerden de verhuiswagen. Snel en goed werd alles afgerond.
Ik kon nog op korte tijd een termijn afspreken Keurig dozen gehad voor het inpakken.verhuizing van groot naar kleiner wonen..Niet makkelijk. Van alles te veel alle afspraken zijn keurig verlopen. Van het inpakken en verhuizen. Ik dank jullie voor alles. Fijne groeten Angelica Schumann
Alles werd keurig en met beleid ingepakt en naar buiten gebracht. Medewerkers waren netjes.
Professioneel, netjes met de spullen om. Flexibel. Handyman ook prima service..
Top team Mondial De Graaf Verhuizingen B.V.
In de chaos die een verhuizing is bracht De Graaf een team mensen mee die professioneel en accuraat te werk zijn gegaan en binnen korte tijd zonder schade al onze spullen van onze oude naar onze nieuwe woning hebben gebracht, onder de te verhuizen objecten was ook een aquarium van 2 meter en zelfs dit was geen enkel probleem.
Correct uitgevoerde werkzaamheden, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ontzorgen van een toch stressvolle stap in je leven.
Op een fijne manier begeleid door het verhuistraject. Korte communicatielijnen, vriendelijke medewerkers.
Van begin tot het eind, behulpzaam en volgens afspraak.
Zeer positieve ervaring bij het ophalen van onze inboedel voor verhuizing naar het buitenland. De werkzaamheden verliepen vlot en prettig met goed overleg. Aflevering naar het verhuisadres moet nog plaatsvinden.
Aardig personeel wat wist wat er gebeuren moest goed op elkaar ingespeeld was
Berenkoog 83
1822BN Alkmaar