Mijn verhuizing was van Twente naar Zeeland. Dag 1 inpakken en op dag 2 spullen afleveren. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Vriendelijke verhuizers met kennis van zaken hoe de verhuiswagen te vullen met alle spullen. Ik raad dit verhuisbedrijf dan ook ten zeerste aan.
Hele dag verliep vlekkeloos. Hele team (4 personen) werkte hard en effectief. Beveel van harte aan!
Ik ben zeer positief over de geleverde dienst. Een professionele organisatie en de medewerkers evenzo. Alles gebeurt in goed overleg. Met de vereiste professionele deskundigheid en aandacht wordt de verhuizing uitgevoerd. Ook het demonteren en monteren van kasten verdient mijn complimenten.
De jongens waren mooi op tijd en gingen gestructureerd te werk. Helaas zijn ze wel vergeten de dozen te sticketen waardoor het uitpakken wel een beetje een drama werd om spullen terug te vinden.
Twee verhuizingen laten doen door dit bedrijf. Eerste keer verliep de communicatie vlotter wat betreft kosten. Wat er mee moet. Wat er gedemonteerd moet worden enzovoorts. Ook was er nogal een prijsverschil tussen de eerste en tweede verhuizing met de zelfde inboedel meegenomen de grotere afstand. Duurde best even voordat dit helder was. Verhuizers zijn heel aardig en erg beleefd. Ze zetten alles precies neer zoals je het wil hebben. Omdat wij verhuisd zijn naar een appartement 4 hoog en de lift te klein was moesten ze een zwaar deel van het bankstel via het trappenhuis 8 trappen op. Dit deden ze zonder enig bezwaar. De eerste keer was er een schade aan een matras. Dit werd zonder gezeur netjes geregeld. Onze ervaring in het geheel erg goed. Telefonisch contact kan wat vlotter.
Verhuizing als erg prettig ervaren. Door ziekte wel iemand minder, waardoor het voor de andere 3 wel wat zwaarder was. Net na de middag is er via een ander bedrijf iemand bij gekomen die heeft meegeholpen, waardoor de klus keurig tegen de avond was afgerond. Dozen en huisraad wordt op de afgesproken plek neergezet. Personeel is beleefd. Bezorgen en ophalen van dozen in goed overleg. Al met al tevreden over dit verhuis bedrijf.
Het tot stand komen van de overeenkomst ging eenvoudig en snel. Daags voorafgaand aan de verhuizing ontvingen we vellen met stickers waarop alle te verhuizen objecten stonden. Dat vonden wij wat vreemd. Wat er niet op staat wordt dat niet meegenomen? En er stonden ook dingen op die niet verhuisd hoefden te worden. Maar zo goed en zo kwaad als het ging hebben we gestickerd. Werk werd met grote vriendelijkheid en meedenkend uitgevoerd en we waren aanzienlijk sneller over dan verwacht. Maar het te verhuizen spul was kennelijk aanzienlijk hoger ingeschat dan verwacht.
Verhuizing met Dijkstra verhuizingen verliep heel goed. Aardige en behulpzame verhuizers.
Mondial Dijkstra Verhuizingen heeft voor de tweede keer in een paar jaar onze verhuizing en opslag fantastisch geregeld.
Tevreden over de verhuizers. Erg voorkomende en beleefde medewerkers.
Zeer vakkundige mensen. Zijn goed geïnformeerd over situatie ter plaatse en heel vriendelijk.
Jammer dat verhuizers , een stalen kast van de eerste verdieping niet konden verplaatsen naar de begane grond,terwijl een collega bedrijf tegen kosten dit klusje via een balcon in paar minuten hadden geregeld.
Zeer prettige en professionele mensen
de verhuizing is vlot en prima verlopen zaten 's avonds al in een gezellig huis
Hardwerkende en kundige medewerkers waarmee goed te overleggen is. Ook zijn ze goed op elkaar ingespeeld.
Team Dijkstra heeft al onze spulletjes keurig verhuisd! Bij het uitpakken van de wagen zelfs extra jongens ingeschakeld voor een vlot verloop! We zijn heel tevreden met de aanvraag tot en met de verhuizing, alles was top geregeld!
Goede uitvoering van de verhuizing en goede nazorg.
Prima ervaring. Nette vriendelijke en behulpzame verhuizers. Perfect verlopen.
Van t kennis maken tot het uitzwaaien van de 4 verhuismannen was werkelijk top! Hadden ons geen betere verhuizing voor kunnen stellen. Goeie samenwerking onderling zorgde voor een heel gezellige dag. Als we ooit weer gaan verhuizen.......
Na een beetje vertraging en onduidelijkheid van de afdeling planning ging de verhuizing zelf van een leien dakje. Dank Joeri, Ali en Mark jullie waren echte toppers. Alles wat echt super ingepakt en ook het plaatsen van de spullen in de flat ging razendsnel.
Verhuizers werken snel en netjes
Mijn boxspring was nuet aangesloten er waren 2 ondetdelen niet gemonteerd en het voetbord was ook niet goed vastgezet. Voor de rest is alles goed gegaan
Goed. Alles onbeschadigd overgebracht naar nieuwe woning
We hebben 2 geweldige dagen gehad met Pepijn en Jao en de 2e dag met Ali, Youri, Pepijn en de jonge telg
Binnenhaven 140 a
7547 BJ Enschede
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan