vriendelijke deskundige verhuizers
We vinden het erg vervelend dat we uw vertrouwen in ons bedrijf hebben beschadigd. Uw verhuizing is inderdaad niet zo verlopen zoals het hoort. Normaal gesproken plannen we eerst een taxatiebezoek in of vragen we de klant om ons formulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat we een goede indicatie hebben van de hoeveelheid kubieke meters dat er verhuist moet worden. Ditzelfde formulier gebruiken wij ook om het aantal kubieke meters nauwkeurig te berekenen. Uw verhuizing was begroot op het verhuizen van 28m3 (zoals door u ingevuld op ons formulier) met het in- en uitpakken van 70 dozen. We begrijpen dat het voor de klant lastig is om de hoeveelheid dozen in te schatten en daarom houden we een ruime marge aan waar de klant niet voor betaald maar wat wij voor onze rekening nemen. We waren compleet verrast dat er in totaal meer dan 45m3 aan inventaris stond en dat er meer dan 150 dozen in- en uitgepakt moest worden. Om de kosten te drukken hebben we u aangeboden om de dozen zelf uit te pakken waar u geen gebruik van wou maken. We vinden het net als u, jammer dat het zo heeft moeten lopen. In de toekomst zal dit zeker niet weer gebeuren.
Een telefoontje 1 of 2 dagen voor de verhuizing zou geruststellend gewerkt hebben.
Beleefd en hard werkende mensen, Wij hadden heel wat te stouwen en dat hebben ze zonder mopperen of klagen gedaan!
zeer goede en vriendelijke medewerkers. plezierig gewerkt
Ik Heb geen klachten is prima verlopen
Ik vond het jammer dat de eerste prijsopgave tussentijds aangepast werd, terwijl de verhuizing beperkt bleef tot eigen opslag.
Ik zal uitleggen waarom we de prijs hebben aangepast. In het eerste voorstel dat we u stuurden is de prijs gebaseerd voor het verhuizen van uw inboedel naar onze opslag. We hebben in onze opslagloods een heftruck waarmee we snel en efficiënt uw inboedel in onze opslag kunnen plaatsen. U gaf aan dat u ook over een opslagloods beschikt en u vroeg wat de prijs zou zijn als we uw inboedel daar naartoe brachten. In het tweede voorstel is daar de prijs op gebaseerd. Aangezien we in uw opslagloods alles met de hand op de plek moeten zetten (in plaats van met de heftruck) is de prijs hoger uitgevallen. Dit komt omdat er hier meer manuren voor nodig zijn.
korrecte opstelling -vriendelijkheid - medewerkers vraagstelling betreffende de verhuizing werd op een prettige wijze beantwoord. zorgvuldigheid gedurende de verhuizing en plaatsen op nieuwe adres.
Jullie hebben ruiterlijk jullie fouten erkend en de schade goed afgehandeld
Plezierige en correcte mensen. Verhuizing heeft op correcte wijze plaatsgevonden.
Prima team verhuizers.
Alles conform afspraken en verwachting waargemaakt. Goed ingespeeld team. Bekend met verhuizen.
alles
goede prijs, kwaliteit verhouding
Wij zijn goed en vriendelijk verhuisd.
GROOT compliment aan meneer John en Roberto voor hun vakbekwaamheid, hun hulpvaardigheid en vriendelijkheid!!!
zeer correct.goede medewerkers.deskundig advies.
Nauwelijks of niet. 't Was een perfecte verhuizing, opslag en verdere verwerking.
Binnenhaven 140 a
7547 BJ Enschede
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan