Verhuizing super verlopen. Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers die ter plaatse nog een probleem oplossen. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen!!!
Plezierige verhuizers, stel jonge lui met veel grollen en grappen. Strakke leiding ontbrak, daardoor niet altijd even efficient.
Alles werd netjes ingepakt en behandeld! En goed geregeld.
Full professional and solution-oriented
Fijne en nette verhuizers die meedenken.
De taxateur was zeer vriendelijk en begripvol naar onze vader die voor zijn gezondheid moest verhuizen. Ook de verhuizers waren vriendelijk, voorzichtig met de spullen, dachten mee in hoe zaken verhuist moesten worden. Kortom, dit bedrijf kan ik met stip aanbevelen.
De hele inboedel is vakkundig verhuisd.
De taxateur was eerlijk en correct. De verhuizers waren vriendelijke vaklui. No nonsense, correcte, vaardige jongens die snel, grondig en precies met onze huisraad omgingen. We hebben de klus met een gerust hart aan hen overgelaten. Bedankt.
Ik ben geholpen door een fantastisch team. Ze hebben alles prima verzorgd. Zo goed, dat mocht ik ooit weer verhuizen, ik graag weer van de dienstverlening van Mondial Dijkstra Verhuizingen gebruik zal maken. Ik zal hen ook aanbevelen aan mensen die naar mijn mening vragen over hen. Grote Klasse. Fantastische Service Snel en goed werk
Het begon met een uitgebreide offerte waarin ook diverse de- en montagewerkzaamheden stonden opgenomen, inclusief ophangen TV. Oog voor details. Op de dag van verhuizen verliep alles volgens plan. Het meeste werk was het uit elkaar halen van 2 kledingkasten en die ook weer in ons nieuwe appartement weer plaatsen. De 3 verhuizers waren goed op elkaar ingespeeld. Het verliep in een prima sfeer. Wij zijn heel tevreden over het geheel.
Kleine verhuiswagen, gehuurd bij ander bedrijf. 2 verhuizers, waarvan 1 totaal onervaren. Duurde daardoor heel erg lang. Vanwege Kleine verhuiswagen 2 keer rijden. Duurde 9 uur totaal. Voor ons vrij heftig. Wij hadden gedacht, dat het beter zou zijn geregeld. Die indruk kregen we ook met het begin gesprek.
De verhuizing is perfect verlopen, vooral onder de indruk van de medewerkers.
Top zeer klantvriendelijk en de heren weten van aanpakken.
Voor een verbouwing hebben ze onze meubels opgehaald, tijdelijk opgeslagen en weer teruggebracht. Alle meubels werden keurig ingepakt in folie, zodat er niets kon beschadigen. Ik ben zeer tevreden over Mondial Dijkstra Verhuizingen.
Top service, geen beschadigingen en zelfs als er extra mensen moeten komen om te helpen is het geen probleem. Koffie/thee en fris klaar gehad voor de heren, zodat ze na het zware werk allemaal konden bij komen. Hebben zelfs alle spullen aangesloten! Top!
Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers/verhuizers die goed meedenken met alles. Kwamen zelf met het idee om een traplift te gebruiken waardoor er minder kasten gedemonteerd hoefden te worden, Hier door liep de verhuizing zeer voorspoedig.
Alles keurig ingepakt en weer op de plaats gezet. Kundig , net en vriendelijk personeel.
Prima bedrijf met 2 zeer kundige werknemers Komen op tijd, denken met je mee en zorgen alles netjes van A naar B wordt verhuisd, zal ze bij een ieder aanraden.
Werken netjes, snel en zijn vriendelijk
Kasten deuren niet allemaal weer vastgezet, 1 deur zelfs op de kop ingehangen.
Fijne verhuizers, werk was zo gepiept!
Ik heb mijn verhuizing geregeld bij Dijkstra in Enschede. Ook heb ik mijn spullen daar in opslag gehad. Ik kan iet anders zeggen dan dat ik zeer goed geholpen ben. Spullen zijn vakkundig uit elkaar gehaald, verhuist en in opslag geplaatst. Ik heb zeer goed contact gehad met Roy van de planning! Het was best een puzzel om twee verhuizingen die van mij en mijn vriend goed te plannen en te regelen. Dat hebben ze uitstekend gedaan.
Top service, in een ochtend waren al onze spullen overgebracht en op de goede plek neergezet!
Prima verlopen, ondanks de korte termijn alles goed geregeld.
Binnenhaven 140 a
7547 BJ Enschede
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan