Goed, zorgvuldig
Ik zag erg tegen de verhuizing op. De verhuizers waren vriendelijk en beleefd. Oplossingsgericht en harde workers. Ze vertrekken nadat we samen nog even alles hebben nagekeken
Was een positieve ervaring. Alles goed geregeld.
Vanaf het allereerte moment werd ik duidelijk en goed voorgelicht . De verhuizers gingen daarna perfect mijn meubilair in- en uitladen op bestemming.
Vakmensen
Heren pakten het zeer zorgvuldig en efficiënt aan.
Heb Dijkstra als één servicegericht verhuisbedrijf. Professioneel, klantvriendelijk, goede service, prima en vriendelijke medewerkers. Denken met je mee, oplossingsgericht. Veel mogelijk volgens wensen van de klant. Prima bedrijf aanrader!
De verhuizers waren zeer beleefd en de meubels werden goed ingepakt voor het verhuizen. Alles correct uitgevoerd.
Een verhuizing is een ingrijpende aangelegenheid. De medewerkers,zowel aan de telefoon als op de dag zelf, waren zeer begripvol, voorkomend en klantgericht. De mannen hebben geweldig werk geleverd.
Hele fijne verhuizer! Flexibel en uiterst behulpzaam!
Het was te merken dat de mannen elkaar goed kenden en als een team samengewerkt hebben. De verhuizing was voor mij intensief, alles uitpakken, opruimen en een plaats geven in mijn nieuwe onderkomen. Vandaar dat ik pas reageer op het gemis van een Senseo koffiezet apparaat. Steeds denkend dat ik het over het hoofd had gezien. Vandaar dat ik wat laat reageer op dit feit. Verder mis ik een paar artikelen als een houten zoutpotje en een theebus. Dat zijn artikelen waar ik niet moeilijk over doe. Echter het koffiezet apparaat gebruikte ik dagelijks. Met vriendelijke groet, Ine van der Veer
Keurige en vriendelijke verhuizers die snel en zorgvuldig werkten. Er werd goed overlegd met ons. Dik tevreden tot nu toe. En petje af voor de mannen die de containers bezorgden op een hele lastige plek in een drukke wijk in Groningen. Snel en precies gewerkt.
Heel blij met Dijkstra Verhuizingen. De mannen die onze spullen verhuisd hebben waren heel vriendelijk en behulpzaam! Doordat ze met zijn 2en waren ging het wel iets minder snel dan we gehoopt hadden, ze zijn met zijn 2en echt de hele dag bezig geweest, waardoor wij pas 's avonds alle kasten konden inpakken en de bedden konden opmaken, waar wij hadden gehoopt dit in de middag al te kunnen doen. Dit is waarschijnlijk een verkeerde interpretatie van onszelf geweest, maar het was fijn geweest als we bij de vrijblijvende kennismaking een richttijd hadden gekregen hoelang ze erover zouden doen (en hoeveel verhuizers er zouden komen). Verder voor de verhuizers zelf alleen maar complimenten en dat is uiteindelijk het belangrijkst natuurlijk ;-)
Netjes, correct en beleefd
Was mega zenuwachtig maar deze heren hebben mij gelijk rust gebracht en mij laten zien dat dat nergens voor nodig was , ik zal bij mijn volgende verhuizing zeker weer gebruik van jullie maken
Wat een topteam en hoe leuk om te zien dat ze allemaal enorm veel werkplezier hebben. Geen vraag is teveel en ze nemen je alles uit handen. Gaan pas dan weg als je helemaal tevreden bent en alles daar staat waar jij het wilt hebben. Denken mee en vinden niets teveel. Ik kan deze mannen (waren alleen mannen bij onze verhuizing, vandaag) van harte aanbevelen. Daar krijg je geen spijt van.
Men wist waarmee ze bezig waren.
Een vlotte en zorgvuldig uitgevoerde verhuizing
De jongemannen hebben alles keurig netjes verhuisd en waren erg netjes. Alles is snel verlopen binnen anderhalf uur en de dozen zijn dezelfde dag weer opgehaald. Ik ben hier erg blij mee. Bedankt.
Jammer dat ik geen reactie nog heb op mijn melding van schade
Leuk team, netjes gewerkt en vlot uitgevoerd.
Sterk (letterlijk en figuurlijk) team van 4 verhuizers onder uitstekende regie van de voorman.
Het was ontzettend heet (32 graden ) , veel spullen . De jongens werken enorm goed en leuk samen ! De tweede dag moesten ze na bij ons gelost te hebben, nog een verhuizing , dat leek me wel erg veel gevraagd.
geweldige goede service, in voorbereiding en in aanpak ook gebruik mogen maken van eigen bananendozen prima
De verhuizers waren snel en zeer vriendelijk. Het was een goed ingespeeld team. Dus het was TOP.
Binnenhaven 140 a
7547 BJ Enschede
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan