De betrokkenheid en vriendelijkheid v het verhuisteam, vooral het opmaken van het bed was top !!! Harde, gezellige werkers, met een strak plan . Prima, wij hebben een leuke dag gehad.
ruimdenkend, korte lijnen deskundig personeel de klus was sneller geklaard dan ik had gedacht
ik vond ook zo netjes dat ze zich voorstelde en bij weg gaan ook een hand gaven en ook wel dingen in elkaar gingen zetten heel prettig verlopen dank jullie wel vriendelijke groeten van Marijke en mijn vader
doorgaan
Het is zeer prettig als de heren die komen verhuizen goed gezind zijn en zorgvuldig met je spullen omgaan.
administratie beter op orde, reactie vlugger
Rustig blijven over de werkzaamheden
nette meedenkende gemotiveerde medewerkers, niets is te veel, doen goed en netjes hun werk
Zeer vriendelijk en efficient.
Het is allemaal zeer goed verlopen.
Prima vaklui met een brabantse gezelligheid die gewaardeerd werd.
Goede service, bereidwillig en zeer vriendelijk!
Korte lijnen, vriendelijke medewerkers en onderlingen samenwerking.
Wij zijn zeer tevreden.
In en uitpakploeg met oog voor onze bewoners Werkten hard en snel maar kwamen niet gehaast over
De 19e was er niet duidelijk een werkploeg aanwezig mijns inziens. Zijn ook spullen "vergeten"mee te nemen. Vergeten mij te bellen, allemaal zo'n dingen. Hierover is reeds gecommuniceerd.
denken altijd mee en lossen op
Mede door deskundige leiding was hier sprake van een echt teamwork.
goede en betrouwbare partner t.a.v. de gevraagde diensten. er wordt goed meegedacht in de voorbereiding op verhuizingen en de gemaakte afspraken worden conform deze afspraken goed nagekomen.
Zeer vriendelijke en deskunkundige verhuizers!
Ingenieur Wagterstraat 15
5831AZ Boxmeer
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.