Gemaakte afspraken worden ook nagekomen .
Alles goed geregeld en vriendelijke mensen.
Zoals afgesproken per offerte was het team op tijd en met alle spullen die er nodig waren om ons huis leeg te halen en alles op de juiste manier te verpakken en gereed te maken voor de opslag. Fijn team om mee te werken. Complimenten voor ze.
ik heb verder geen enkele klacht
Voor de 2e keer laten verhuizen door Mondial van Dijk, 2e ker goede ervaring!
Alles verliep heel soepel. De verhuizers dachten goed mee en letten goed op onze wensen. Dus top hulp gehad!
Ze nemen de tijd, zijn goed op de hoogte en duidelijk.
positief
Ondanks de weersomstandigheden snel en efficiënt verhuisd. Kasten deskundig gedemonteerd en beter gemonteerd dan hij oorspronkelijk stond. Eerlijk over beschadigingen. Voldoende meegedacht over verhuisdozen en verder goed aan de afspraken gehouden.
Super echt aan te raden!!!
Ondanks de hoge sneeuw die er lag toen ik verhuisde is alles heel goed verlopen. Fijne...aardige...en heel behulpzame mensen. Zorgvuldig is er met mijn spullen omgegaan...Alles goed op de plaats gezet....gemonteerd. Ik ben heel tevreden.
We hebben zowel het inpakken, de opslag als het in ons nieuwe huis plaatsen van de boedel als professioneel en deskundig ervaren. Prettig en kundig personeel. De meubels werden weer netjes in elkaar gezet. Ook prettig dat ivm de sneeuwomstandigheden maatregelen werden getroffen om zo min mogelijk sneeuw naar binnen te lopen. Al met al is de verhuizing prima verlopen.
WIJ hebben veel steun gehad aan de mannen van de verhuisploeg met Kevin in de lead. Ze dachten met ons mee, hielpen waar nodig en waren vriendelijk en correct. nagenoeg geen schade (wat kleine dingen, ruitje van balans -kwetsbaar, wieltjes van slechte bakken die zijn niet de moeite) de belangrijke stukken zijn schadeloos overgekomen met name door ons de ruimte te laten vilt te plakken tijdens uitladen op poten etc. Alles afspraken werden goed nagekomen, op tijd begonnen en op tijd klaar.
Prima mensen die hun vak verstaan. Wij zijn prima ontzegt.
Aanbevelenswaardig aan derde!!
Alles is heel goed verlopen geen op of aanmerkingen hierover. Heel vriendelijk behulpzaam personeel, top.
Aardige verhuizers, hard werkend en zeer communicatief!
Alle afspraken werden goed nagekomen. Professionele en ervaren verhuizers op de dag zelf aan het werk, alles liep gesmeerd.
Alles liep soepel op de verhuisdag, vriendelijk personeel en ook fijn was het korte lijntje met diegene die we als hoofdcontact hadden.
Goed georganiseerd
We zijn onder de indruk van de professionele aanpak. Begonnen met de schouw, aanleveren verhuisdozen en daarna de verhuizing.Alles keurig vlgs. afgegeven planning uitgevoerd. Diverse stukken huisraad op correcte manier behandeld, ingepakt en vervoerd. Zeer servicegerichte medewerkers hebben accuraat en netjes gewerkt. Ofwel: chapeau.
Alles is netjes en goed in overleg gebeurd.
Goede ervaringen met zowel het bedrijf als de individuele medewerkers. Flexibel en zorgvuldig!
In- en uitladen verliep vlot en goed georganiseerd. Vriendelijke, behulpzame verhuizers.
keurige medewerkers met oog voor detail, zeer voorspoedig verlopen.Dank hier voor
Ingenieur Wagterstraat 15
5831AZ Boxmeer
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.