Het was fijn dat er 3 verhuizers waren om ons te helpen! Alles verliep goed. Enige minpunt vind ik toch wel de kosten voor de reistijd vooraf en het naar huis rijden.. Voor de heen en terug weg, wat totaal aan reistijd 1 uur was , waren de kosten €188,- Dit was vooraf gemeld. Maar dat dit een fors bedrag is moge duidelijk zijn….
Afspraak is afspraak, we hielpen zelf mee maar de mederwerkers van Mondial van Dijk denken mee en al met al gewoon een fijne partner om bij je in huis te hebben als verhuizer.
Prima verhuisdozen en snelle offerte door Hr Peters Op de dag van de verhuizing op 23 maart j.l. Precies op tijd Alle schilderijen en meubilair goed ingepakt in noppenfolie Goed personeel Dozen zijn ook weer snel opgehaald
Erg snel en goede communicatie. K heb nergens achteraan hoeven bellen, zij waren mij telkens voor.
zeer goede ervaring
Vriendelijk personeel en deskundig.
Het was een leuk en vriendelijk ervaren team. We zijn er echt blij van geworden.
Goede verhuizers jammer dat ze geen tijd meer hadden om lampen en dergelijke op te hangen. Gelukkig is het een paar dagen later geregeld.
Op tijd aanwezig en gingen netjes te werk. Keurig spullen geseald. En super aardig. En razend snel. Kortom goed bedrijf.
Prima afgeleverd Materialen met respect behandeld Vriendelijk personeel Prijs van te voren afgesproken
Alles ging goed op een klein scadetje na veroorzaakt door een stagiair. ter plekke besproken en vergoelijkt.
Mensen zijn vriendelijk,behulpzaam en werken hard volgens de planning. Zij hebben de lastigste klussen uitgevoerd zonder enige beschadiging.
Mondial van Dijk verhuizingen heeft er voor gezorgd dat wij een zorgeloze verhuizing achter de rug hebben. Alles is perfect zonder schade overgehuisd, incl onze 17e eeuwse kast en onze vleugel.
Snelle en goede voorbereiding, houden zich aan de gemaakte afspraken. De uitvoerenden zijn een topteam.
Voorzichtig, deskundig en vriendelijk
Transparante offerte, prettig contact, afspraken nagekomen, respect voor ons en onze spullen, fijn personeel !
De verhuizers waren zeer behulpzame nette mensen, niets was hun teveel. Ik maak graag reclame voor jullie in Venlo
Hele ervaren en professionele verhuizers die ook met een persoonlijke touch de verhuizing voortvarend hebben opgepakt. Voelde me gelijk gerustgesteld en er was een duidelijke plan van aanpak bij aankomst.
Wat een geweldig team, wat werken ze netjes en wat zijn het stuk voor stuk aanpakkers. Kei hard gewerkt en binnen no time stond alles in het tijdelijke nieuwe huis op zijn plek ondanks ze met alle spullen moesten sjouwen omdat er niet voor de deur geparkeerd kan worden. Zeker weten als we straks naar onze nieuwe woning gaan dan laten we Mondial zeker weten weer komen!!
Ik kan het iedereen aanraden.
Zeer betrouwbaar! Alle werkzaamheden volgens opdracht afgewerkt.
Zie boven
Alles goed, snel en veilig omgehuisd, echt heel soepel. En ook nog ruim bínnen offerte! Alles netjes uit elkaar geschroefd, ingepakt, ingeladen, nieuwe bestemming gegeven en weer neergezet alsof het er altijd stond, stemmen alles heel prettig en strak af. Werken heel hard, maar toch geen stress. Het fijnste van alles: het was ook gewoon heel gezellig.
We waren verrast hoe geordend, rustig en vlot alles verliep. Aardige mannen.
De verhuizing verliep rustig en prima. De mannen hebben hard gewerkt, wisten wat ze moesten doen, prettige samenwerking.
Ingenieur Wagterstraat 15
5831AZ Boxmeer
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.