De medewerkers zijn vriendelijk, ze kunnen heel snel en hard werken.
Vanaf het aanvragen van de offerte is alles heel netjes uitgevoerd. De meubels in opslag keurig behandeld en in goede weer afgeleverd. Goede medewerkers keurig netjes hard werkend en vriendelijk. Kortom een goede ervaring en keuze om met jullie in zee te gaan. Afspraken zijn nagekomen. Deze beoordeling is mede namens Esther Netten Stockschen gemaakt. Zij is in feite de opdrachtgever geweest, ik fungeerde als contactpersoon namens haar. Nogmaals wij zijn uiterst TEVREDEN EN CONTENT MET JULLIE.!!!!! j
Ik wil op deze plek geen antwoord formuleren
DE jongens waren heel vriendelijk, netjes en voorzichtig. Ze hadden de verhuizing zo gedaan en alles stond weer in het nieuwe huis op zijn plek.
Wij hebben zelf de verhuisdozen ingepakt en dus moesten alleen de grote stukken zoals wasmachine, droger, diepvries, enkele kasten en bedden naar beneden worden verhuisd, waarbij een kast en de bedden gedemonteerd en weer gemonteerd moesten worden. Dit werd allemaal vakkundig gedaan. Wel misten wij wat overleg over plaatsing schappen in de kasten. Deze lagen bij twee kasten niet op de oorspronkelijke plek, waardoor de kasten enigszins klemden. Daarentegen hebben ze enkele grote schappen die wij zelf lastig vonden te vervoeren als extra mee verhuisd.
Zorgvuldige aanpak maar vooral een zeer goede nazorg na verhuizing.
Goed team, gezellig, strak georganiseerd, netjes gewerkt, communicatie erg goed. Zowel het inpakken als het uitladen en zeer betrokken.
Vrolijk, behulpzaam en uitermate deskundig.
duidelijke afspraken, goede dienstverlening en goede afhandeling vragen
adequaat, snel, vriendelijk, improviseren, meedenken
In 2 dagen verhuisd, inpakken in 1 dag door 2 personen de dag daarna verhuizen met 5 personen. Vakkundig en harde werkers. Een dikke 9. Enige min punt dat de schappen in de servies kast niet op de juiste plek zaten ( foto vooraf gemaakt door medewerker) met als gevolg alles weer leeg halen en opnieuw inladen....en dat was veel.
Zie hierboven.
zeer goed uitgevoerde verhuizing
zeer goed uitgevoerde verhuizing
Alle afspraken goed uitgevoerd, vriendelijk personeel en het zijn harde werkers. Helemaal tevreden.
De voorman was deskundig en heeft zich bezig gehouden met het demonteren en monteren. De 2 verhuizers kwamen niet ervaren over, kregen (te) weinig aansturing van de voorman.
Op tijd uitgevoerd, net en correct personeel.
Kevin, René, Jesper en Niels zijn kanjers, wat die knapen in één dag voor elkaar gekregen hebben. Goed gehumeurd, vlijtig en vriendelijk. Vakwerk!!
De medewerkers stellen zich voor bij binnenkomst. Gaan na een rondleiding direct aan de slag. Ze gaan zeer zorgvuldig om met de materialen. Enige minpunt: De groengerande stickers zijn van een zeer slechte kwaliteit, vallen voortdurend van de dozen. Niet meer uitgeven aan nieuwe klanten.
Geweldig team! Werken snel. Zijn vriendelijk. Persoonlijk betrokken en gaan een extra stap verder voor de perfecte service!
Dankzij de verhuizers verliep mijn verhuizing vlekkeloos. Hele fijne relaxte mannen met klantvriendelijkheid als hoge prioriteit. Zetten echt een stapje extra en denken goed mee.
Het is een geweldig bedrijf gaan zorgvuldig om met je spullen en toen ik na 44 jaar ging verhuizen was dit bedrijf aanbevolen door familie en die hadden ook heel goede ervaring een hele goede tip
Goed alleen het inpakken niet altijd practisch Enigzins wanordelijk
In een goede sfeer de verhuizing probleemloos voltooid
Prima!
Ingenieur Wagterstraat 15
5831AZ Boxmeer
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.