Inlevende medewerkers en uiterst correct
De intake, de voorbereidingen, de verhuizing zelf en het ophalen van materialen na afloop van de verhuizing, allemaal door mensen die plezier hebben in hun werk. Een vlekkeloos verlopen verhuizing.
Vakkundig, netjes en vriendelijk! Zeer aan te bevelen voor inpakken, verhuizen, uitpakken en handymanservice!
behulpzaam, vriendelijk, professioneel, en lekker efficiënt. Neemt een boel verhuisstress uit handen. een aanrader.
Ze waren er op de afgesproken tijd, waren vriendelijk en behulpzaam. Hebben moeite moeten doen om de banken eruit te halen, helaas paste er een niet meer in het nieuwe huis. Dat was wel jammer. Ze zijn de hele dag bezig geweest, maar alles stond netjes op zijn plek.
Mijn verhuizing stelde qua hoeveelheid meubelen niet zo veel voor, ik verhuisde van een appartement 1 hoog naar een woning "aan de grond". Maar ik had 1 kolossaal meubelstuk waar ik toch wel zorgen over had. De verhuisexpert had er gelukkig een oplossing voor en dat ontzorgde mij al enorm. Op het moment van verhuizen kwamen er 2 heren met een lift voor dit enorme stuk, maar de theorie was in de praktijk niet uitvoerbaar. Paniek bij mij..... maar niet bij de mannen van Van Dijk. Er werd wat gebeld en in no-time was er wat geregeld. Er kwamen 2 mannen extra bij en in 15 minuten was het gepiept. Ook in mijn nieuwe huis stond het in no time op de door mij aangewezen plek en werd er toen de wagen leeg was gevraagd of alles zo naar wens was. Van Dijk (deze heren) hebben mij echt enorm ontzorgt en binnen 4 uurtjes was alles uit mijn oude huis en stond het al in mijn nieuwe woning. Al met al dus echt zeer tevreden!
Wij hebben dit verhuisbedrijf als erg prettig ervaren. Goede service, vriendelijke medewerkers, namen rustig de tijd en werkten als team goed samen. Kortom zeer aanbevolen.
mooi op tijd.Alles keuring ingepakt en verhuisd.
Omdat onze ouders naar verzorgingshuis gingen en er maar een week tijd was zochten we een verhuisbedrijf dat ons op korte termijn kon helpen. Mondial van Dijk begreep wat we wilden en ze hebben alles perfect verhuisd, snel vriendelijk en proffesioneel!
Alles snel en volgens afspraak nagekomen
Net bedrijf, dat weet wat de klant wil en daar naar handelt.
Prima ervaring, leuk team, spelen goed in op problemen en alles is goed overgekomen!
Prima op tijd, net werk, beleefd personeel.
Nette offerte en verhuizers. Aantal vooraf geleverde dozen klopte nagenoeg (iets over) Verhuizing ging netjes en zorgvuldig. Klein minpuntje is dat er vergeten is een pc mee te nemen.
De medewerkers zijn vriendelijk, ze kunnen heel snel en hard werken.
Vanaf het aanvragen van de offerte is alles heel netjes uitgevoerd. De meubels in opslag keurig behandeld en in goede weer afgeleverd. Goede medewerkers keurig netjes hard werkend en vriendelijk. Kortom een goede ervaring en keuze om met jullie in zee te gaan. Afspraken zijn nagekomen. Deze beoordeling is mede namens Esther Netten Stockschen gemaakt. Zij is in feite de opdrachtgever geweest, ik fungeerde als contactpersoon namens haar. Nogmaals wij zijn uiterst TEVREDEN EN CONTENT MET JULLIE.!!!!! j
Ik wil op deze plek geen antwoord formuleren
DE jongens waren heel vriendelijk, netjes en voorzichtig. Ze hadden de verhuizing zo gedaan en alles stond weer in het nieuwe huis op zijn plek.
Wij hebben zelf de verhuisdozen ingepakt en dus moesten alleen de grote stukken zoals wasmachine, droger, diepvries, enkele kasten en bedden naar beneden worden verhuisd, waarbij een kast en de bedden gedemonteerd en weer gemonteerd moesten worden. Dit werd allemaal vakkundig gedaan. Wel misten wij wat overleg over plaatsing schappen in de kasten. Deze lagen bij twee kasten niet op de oorspronkelijke plek, waardoor de kasten enigszins klemden. Daarentegen hebben ze enkele grote schappen die wij zelf lastig vonden te vervoeren als extra mee verhuisd.
Zorgvuldige aanpak maar vooral een zeer goede nazorg na verhuizing.
Goed team, gezellig, strak georganiseerd, netjes gewerkt, communicatie erg goed. Zowel het inpakken als het uitladen en zeer betrokken.
Vrolijk, behulpzaam en uitermate deskundig.
duidelijke afspraken, goede dienstverlening en goede afhandeling vragen
adequaat, snel, vriendelijk, improviseren, meedenken
In 2 dagen verhuisd, inpakken in 1 dag door 2 personen de dag daarna verhuizen met 5 personen. Vakkundig en harde werkers. Een dikke 9. Enige min punt dat de schappen in de servies kast niet op de juiste plek zaten ( foto vooraf gemaakt door medewerker) met als gevolg alles weer leeg halen en opnieuw inladen....en dat was veel.
Ingenieur Wagterstraat 15
5831AZ Boxmeer
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.